CONCURSUL INTERJUDEȚEAN MIRAJUL HÂRTIEI – FANTEZIE, FORMĂ ȘI CULOARE, EDIȚIA A V-A, 2022

2 min read
CONCURSUL INTERJUDEȚEAN MIRAJUL HÂRTIEI – FANTEZIE, FORMĂ ȘI CULOARE, EDIȚIA A V-A, 2022

Şcoala Gimnazială ”Adrian Păunescu” din Pitești vă invită să participați la CONCURSUL JUDEŢEAN CU PARTICIPARE INTERJUDEȚEANĂ “MIRAJUL HÂRTIEI – FANTEZIE, FORMĂ ȘI CULOARE”, ediția a V-a, aprobat ȋn Calendarul activităţilor educative extraşcolare judeţene al I.Ș.J. Argeș, anul şcolar 2021–2022, semestrul al II-lea, nr. 304/12.01.2022, poziţia 40.
Concursul vizează stimularea și valorificarea potențialului creativ al elevilor în domeniul artei.
Obiectivele specifice ale proiectului sunt: dezvoltarea dragostei pentru frumosul din natură în anotimpul de primăvară; cunoașterea tehnicilor de lucru în artă; formarea deprinderilor și abilităților practice; stimularea inițiativei individuale, a creativității și imaginației elevilor; cultivarea spiritului de competiție și nu în ultimul rând îmbunătățirea imaginii școlii în comunitate.
Concursul se adresează elevilor ciclului primar (inclusiv clasa pregătitoare), gimnazial și liceal, care provin din şcolile din judeţ, dar şi din ţară, precum și cadrelor didactice implicate, părinților.

Nume proiect: CONCURSUL INTERJUDEȚEAN MIRAJUL HÂRTIEI – FANTEZIE, FORMĂ ȘI CULOARE, EDIȚIA A V-A, 2022

Organizatori: Şcoala Gimnazială ,,Adrian Păunescu” Piteşti

Condiţii de participare: Participarea este indirectă și on-line. Activitatea on-line se va desfășura PE PLATFORMA GOOGLE MEET, în data de 17 mai 2022. Pentru prezentarea on-line vor fi selectate un număr de 10 echipe, alese în funcție de tematica abordată.

Perioadă înscriere: 18.04.2022 – 14.05.2022

Perioadă desfăşurare: 18.04.2022 – 31.08.2022

Activitatea nr. 1 – participare indirectă
Expoziţie – concurs tema ”Magia culorilor” cu secțiunile:

Secțiunea ”Lumea florilor” (felicitări, aranjamente florale, etc. realizate în tehnica quilling, origami sau în orice altă tehnică de pliere/rulare a hârtiei).
Secțiunea  ”Lumea animalelor” (păsări, animale, etc. realizate în tehnica quilling, origami sau în orice altă tehnică de pliere/rulare a hârtiei).
Secțiunea  Kusudama și origami (corpuri geometrice, construcţii spaţiale etc.).

 Activitatea nr. 2 – participare directă/on-line
Atelier de lucru direct/on-line

Echipajele care participă direct/on-line la concurs (pe baza invitației trimisă de organizatori) vor fi constituite din doi elevi și un cadru didactic însoțitor.
În cadrul atelierelor de lucru, elevii vor executa lucări decorative, la secțiunile incluse în regulament, respectând tema concursului. Se folosesc materialele participanților, precum și tehnici de lucru alese de participanți.
Durata probei este de 60 de minute.

Atentie! Inscrierea în concurs reprezintă o dovada a acceptării regulamentului și asumarea obligativității respectării lui! 
CONCURSUL INTERJUDEȚEAN MIRAJUL HÂRTIEI – FANTEZIE, FORMĂ ȘI CULOARE

Interes general |
Toate disciplinele |
Evenimente

Propus de: ram_mih | 18.04.2022 18:39 | 23 vizualizări

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.