Concursuri trucate la DGA cu ajutor de la PNL și USR-PLUS

2 min read
Concursuri trucate la DGA cu ajutor de la PNL și USR-PLUS

Direcția Generală Anticorupție se află în centrul unui mega scandal având în vedere că aici ar fi avut loc niște fapte penale și se vorbește de funie în casa spânzuratului. Miezul problemei ar fi aranjarea mai multor concursuri, atât pentru numirea pe funcții de conducere, cât mai ales cele privind trecerea în corpul ofițerilor cu ajutorul băieților deștepți de la partid, aka PNL/USRPLUS, cei care au în conducere chestori pensionari la 42 de ani.

Publicația Național afirmă că sunt mai multe plângeri în acest sens, dar și ”indicii temeinice” privind ”scurgerea subiectelor” către diverși candidați, în timp ce alții au fost picați la interviurile de departajare! Iar dacă mai adăugăm și suspiciunile privind folosirea de tehnică auditivă în timpul desfășurării concursurilor, atunci chiar că putem înțelege cel mai bine ”cloaca” în care a fost transformată fosta structură de elită a Ministerului Afacerilor Interne.

Astfel că nu ar trebui să mire pe nimeni, ținând cont de implicațiile unui posibil act major de corupție chiar în epicentrul structurii de anticorupție a MAI, descinderea la sediul DGA a Corpului de control al ministrului. Ca și a faptului că ancheta este coordonată personal de către chiar șeful Corpului, comisarul șef Tiberiu Gălățeanu. Numai că, din câte reiese din cadrul ”anchetei paralele” desfășurată din umbră la DGA de către o cu totul altă structură contrainformativă, oamenii lui Gălățeanu par să se agite mai mult pentru a nu permite ”extinderea focarului” de dezvăluiri, decât pentru a ”sparge buboiul”! Iar disperarea la vârful MAI este atât de mare, încât pur și simplu se refuză audierea celor care vor să depună mărturie cu privire la trucarea recentelor concursuri din DGA! Dar cărora le oferim astfel posibilitatea să furnizeze prin intermediul ”NAȚIONAL” toate informațiile pe care le dețin procurorilor care nu se bazează în niciun caz pe ”Corpul” lui Gălățeanu pentru accelerarea anchetei de la DGA.

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.