CONFERINȚĂ NAȚIONALĂ

2 min read
CONFERINȚĂ NAȚIONALĂ

Tema conferinţei doreşte să vină în sprijinul profesorilor şi să creeze o punte de legătură cu Generaţia Google, cu scopul de a-l îndruma pe copil să folosească programe care îmbină jocul cu învăţarea, îi stârnesc curiozitatea şi îi stimulează inteligenţa, astfel încât învăţatul să devină o plăcere. Prin folosirea constantă şi eficientă a acestor tehnologii în procesul de educaţie, elevii au posibilitatea de a dobândi abilităţi importante în domeniu, iar cel care îi ajută să-şi dezvolte aceste abilităţi nu este nimeni altul decât cadrul didactic. Cu ajutorul tehnologiilor multimedia putem realiza lecţii, cursuri, prezentări complexe, sugestive care pot fi uşor de urmărit şi învăţat. Noile tehnologii schimbă lumea din jurul nostru, prin urmare educaţia de înaltă calitate este esenţială pentru succesul pe piaţa muncii şi pentru a putea face faţă unui mediu extrem de competitiv.

Nume proiect: TEACHING THE GOOGLE GENERATION

Organizatori: ŞCOALA GIMNAZIALĂ “NICOLAE BĂLCESCU” CRAIOVA & ASOCIAȚIA ”WORK TOGETHER” CRAIOVA

Condiţii de participare: CONFERINȚA NAȚIONALĂ ”TEACHING THE GOOGLE GENERATION” se adesează cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar.

Perioadă înscriere: 13.04.2021 – 26.04.2021

Perioadă desfăşurare: 27.04.2021

ŞCOALA GIMNAZIALĂ “NICOLAE BĂLCESCU” CRAIOVA & ASOCIAȚIA ”WORK TOGETHER” CRAIOVA VĂ INVITĂ SĂ PARTICIPAȚI LA CONFERINȚA NAȚIONALĂ ”TEACHING THE GOOGLE GENERATION”, EDIȚIA A IX A , CE SE VA DESFĂȘURA PE 27 APRILIE 2021, PE PLATORMA GOOGLE MEET, ORA 14.

Interes general |
Toate disciplinele |
Evenimente

Propus de: loraa | 14.04.2021 15:24 | 227 vizualizări

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.