CONSERVATORII EUROPENI, ANTICORPII CONTRA BOLII NUMITE NEOMARXISM – CRITICII.RO

3 min read
CONSERVATORII EUROPENI, ANTICORPII CONTRA BOLII NUMITE NEOMARXISM – CRITICII.RO

Sâmbătă 12 noiembrie 2022, la Palatul Parlamentului din București, s-au deschis oficial lucrările Conferinței Internaționale „Acea Europă în care credem”, organizată de Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu” al  Alianței pentru Unirea Românilor.

Cuvântul de deschidere a evenimentului a aparținut domnului Claudiu Târziu, senator, președintele Institutului Conservator „Mihai Eminescu” și președintele Consiliului Național de Conducere al AUR. În expunerea sa, intitulată “Întoarecerea la normalitate”, Claudiu Târziu a pledat pentru armonizarea viziunilor, fixarea obiectivelor comune și urmărirea acestora printr-un plan de acțiuni  ale ansamblului formațiunilor conservatoare dintr-o Europă aflată astăzi într-o fază de degradare în primul rând morală, din cauza ideologiei neomarxiste, ajunsă acum la potențialul ei maxim și care stă la temelia politicilor distructive emanate de la Bruxelles . „Conservatorii sunt cei mai conștienți de pericolul neomarxismului, care amenință și Europa, prin insinuarea în conducerea unor state, precum și la vârful Uniunii Europene. Pentru că doar conservatorii nu au abandonat valorile străvechi ale popoarelor lor și nu au pierdut contactul cu realitatea obiectivă, eisunt chemați astăzi să apere normalitatea și, acolo unde este cazul, să o restaureze. Noi, conservatorii europeni, suntem anticorpii contra bolii numite neomarxism. Iar renașterea mișcării conservatoare în Europa se datorează puternicului instinct de conservare a popoarelor. O revoluție conservatoare, în sensul întoarcerii la normalitate, a început de mai mulți ani în Polonia, Ungaria și în alte state europene. De curând, această revoluție conservatoare a obținut victorii istorice și în Italia și Suedia. Fără îndoială, în 2024, ea va învinge și în România.  Prin colaborarea noastră, a conservatorilor europeni, putem învinge în toată Europa. ” – a spus președintele Claudiu Târziu.  

La rândul său, președintele Alianței pentru Unirea Românilor, domnul deputat George Simion, a salutat prezența la Conferință a importantelor delegații ale partidelor conservatoare din Europa, precum și a personalităților românești participante la lucrări. În discursul său, intitulat „Europa noastră, nu a lor”,  George Simion a ținut să sublinieze sărbătorirea la București, cu o zi în urmă, alături de prietenii polonezi, a Zilei  Independenței  Poloniei.  „Poporul polonez se atârnă cu tot ce are de această independență,  care e amenințată dinspre est și vest”- a spus președintele Simion, care a enumerat cu aceeași bucurie în context recenta victorie electorală a ,partidului Likud în Israel, cea a republicanilor din SUA în alegerile intermediare, iar, la începutul anului,  victoria partidelor conservatoare patriotice din Suedia și Italia. „Ce vedem amenințată azi: suveranitatea națională. Pe lângă suveranitate, vedem amenințat un mod de viață. Europa noastră, modul în care noi vedem lumea se axează pe libertate culturală, religioasă. Europa lor, Europa birocraților actuali de la Bruxelles, înseamnă restricții, totalitarism. În mai 2024, vom avea alegeri pentru un nou Parlament European. Sperăm că vom fi cu toții acolo, împreună, pentru a sărbători o mare victorie comună. Forțele patriotice, conservatoare, suverane ale Europei și ale întregii lumi trebuie să se unească pentru a lupta împotriva actualei veritabile boli care amenință lumea – neomarxismul. Sunt convins că în 2024 victoria va fi a noastră!” – a conchis domnul George Simion.

Lucrările primei secțiuni a Conferinței au continuat cu alocuțiunea europarlamentarului polonez

Kosma Zlotowski (PiS).

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.