Coșmarul din spital al unei femei care s-a internat pe picioarele ei și după tratamentul anti-covid, a ieșit legumă. Acum, familia trebuie să plătească 19.000 de lei pentru tratament

O femeie de 82 de ani, despre care familia spune că s-a internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pe picioarele ei, a fost externată legumă, plină de vânătăi și de răni pe corp după 18 zile de stat în spital, relevă Timponline. Aceasta este o nouă mărturie despre felul în care sunt tratați bolnavii la secțiile ATI, după cele de la Arad, Sibiu sau Iași.
Femeia în vârstă s-a simțit rău într-o zi de sâmbătă pe când se afla la fiica ei. Speriată, fiica a chemat ambulanța. În data de 27 februarie a.c., a fost preluată și tot atunci a fost internată în spital.
„Mama era la mine. S-a simțit un pic mai slăbită, dar mânca, se plimba, mergea singură la duș, vorbea, dar într-o zi de sâmbătă a obosit, ea având probleme mai vechi cu plămâni. Fiind pandemie, m-am speriat și am decis să chem salvarea fiindcă avea nevoie de oxigen. Când a ajuns ambulanța, echipajul i-a făcut testul și mi-a spus să stau liniștită că rezultatul e negativ. Am dus-o la urgență la spital aici (în localitatea ei -n.r.), a venit salvarea de la Bistrița și au dus-o acolo cu diagnosticul brohopneumonie severă”, a relatat fiica ei pentru Timponline.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
În spital, după mai multe insistențe, medicii au spus familiei că femeia a fost transferată la secția de Boli infecțioase fiindcă e pozitivă.
”Am sunat la Infecțioase și am întrebat dacă i s-a repetat testul știind că primul a fost negativ. Mi-au spus că nu i-au recoltat probe, că e singură în salon, e o suspiciune, dar până nu vine rezultatul, rămâne o suspiciune. Mi-au spus să sun luni ca să aflu rezultatul.

 » sursa: www.r3media.ro