Medicii care salvează vieți, dar au o altă părere decât cea a sistemului, sunt trași la răspundere – CRITICII.RO

3 min read
Medicii care salvează vieți, dar au o altă părere decât cea a sistemului, sunt trași la răspundere – CRITICII.RO

Criza aceasta pandemică a scos din societate la suprafață tot ceea ce este mai prost. Tot felul de indivizi au început să bage spaima în oameni și să alunge pandemia crezând că frica poate salva vieți.

În ciuda măsurilor restrictive luate prin toată lumea, căci România nu constituie o excepție, pandemia și-a urmat cursul firesc și asta cel mai probabil deoarece ea exista și s-a transmis timp de câțiva ani în lume.

O bună perioadă de timp marii specialiști de la ministerul sănătății au impus, nu au recomandat, ca oamenii să nu fie tratați dacă au forme ușoare sau medii și să așteptăm ca să se lupte corpul singur cu virusul. O greșeală fatală se pare deoarece intervenția cu medicamente după ce boala și problemele s-au generalizat s-a dovedit a fi la un moment dat inutilă.

Cu toate acestea există și medici care au început să trateze această gripă ca orice pneumonie și ce să vezi… în 1.000 de cazuri din 1.000 de cazuri boala nici nu a mai ajuns la forme grave.

Unii specialiști medici au luat de bune toate recomandările lansate în spațiul public de un grup de așa-zis experți care în bună parte au luat numai decizii politice, deloc fundamentate. S-ar putea să constatăm peste câțiva ani că la ministerul sănătății nu avem doar asasini economici ci chiar asasini pe bune.

Spre exemplu nici un studiu nu arăta că limitările pe timp de noapte reduc numărul de persoane infectate sau decedate, iar schimbarea orelor de interdicție de la 23.00 până la 22.00 nici atât. Nici un studiu nu a arătat care este influența școlilor deschise, nici un studiu nu a arătat dacă nu cumva numărul de persoane decedate din alte motive nu a crescut considerabil din moment ce românii nu au mai avut parte de un tratament corect.

Medicul Flavia Groșan a preferat să nu stea cu mâinile în sân în timp ce pacienții săi erau trimiși în spitale precum porcii la abatoare. Ea a decis să nu respecte recomandările venite de la minister și să trateze pacienții așa cum știa ea să îi trateze pentru pneumonie. Și ce să vezi? A funcționat, adică 1.000 din 1.000 de pacienți au supraviețuit. Aici nu este nici o întâmplare, este numai știință și deja experiență.

Medicul a decis să vorbească și în spațiul public despre acest lucru și bine a făcut deoarece așa va da curaj și altora să o facă. Cei care salvează vieți trebuie să se ridice împotriva specialiștilor, experților politici care distrug vieți. S-au găsit și unii să o critice, însă suntem milioane care respectăm munca celor care au curajul la o opinie diferită.

Și numai prin curajul de care a dat dovadă Flavia Groșan a dovedit că este un bun român, un român patriot și responsabil. Nu știm dacă ea are cel mai bun tratament, probabil că schemele pot fi multe, însă este clar că în urma soluțiilor aplicate oamenii au trăit,

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.