Credeau că au câștigat 1.000 de dolari la loto, dar s-au înșelat! Cât a câștigat, de fapt, cuplul și care a fost primul lucru pe care l-au cumpărat

Milionari fără voie! Credeau că au câștigat 1.000 de dolari la loto, dar suma era, de fapt, mult mai mare
Imaginează-ți următorul scenariu: participi la loto și câștigi, numai că suma de bani pe care urmează să o încasezi este mult mai mare față de cât ai crezut inițial că ai câștigat. Acest lucru i s-a întâmplat unui cuplu din Otago, Noua Zeelandă!

Cei doi au participat la loteria locală și au fost extrem de încântați să afle că au câștigat 1.000 de dolari, bani pe care ar fi urmat să îi încaseze două zile mai târziu, după weekend. În momentul în care au primit suma câștigată, cei doi au rămas șocați. În loc de cei 1.000 de dolari, pe care au crezut că i-au câștigat la loterie, au aflat că sunt milionari! Aceștia se pare că citiseră greșit suma în momentul în care au fost declarați câștigători, astfel au crezut că este vorba despre un premiu de 1.000 de dolari.
„Când am fost sunată de organizatorii loteriei pentru a discuta despre premiu, mi-am deschis aplicația pentru a verifică biletul. M-am uitat mai bine și am văzut, în dreptul sumei, câteva zerouri în plus. Nu mi-a venit să cred. Am fost atât de copleșită de emoție în acel moment, încât am izbucnit în lacrimi”, povestește soția pentru Otago Daily Times.
Soțul ei spune că a rămas complet șocat la aflarea veștii și nu i-a venit să creadă. „Ne-am petrecut tot weekendul cu gândul că am câștigat 1.000 de dolari, așa că să descoperim că este de fapt 1 milion de dolari… ei bine, se simte ca cel mai bun bonus din toate timpurile”, au dezvăluit fericiții milionari.
După o viață de muncă grea, primul lucru pe care soțul ei a vrut să îl cumpere cu banii câștigați a fost o nouă pereche de cizme de lucru,

 » sursa: www.qbebe.ro