Cum arată o zi normală din viața unor gemene siameze în vârstă de 22 de ani. „Nu suntem siameze, suntem oameni”

2 min read
Cum arată o zi normală din viața unor gemene siameze în vârstă de 22 de ani. „Nu suntem siameze, suntem oameni”

Carmen este la studentă la facultate și învaţă pentru a deveni asistentă veterinară, iar Lupita speră să lucreze în același domeniu, ca tehnician. Lupita visează, de asemenea, să devină scenarist de comedie.

Iată câteva lucruri pe care Carmen și Lupita vor să le știm despre cum arată viaţa lor, ca gemene unite:
Relaţii amoroase
Lupita susține că este asexuală (n.r.: nu simte dorinţa de a întreţine vreun act sexual), dar este conștientă de faptul că sora ei vrea să se așeze la casa ei. De altfel, Carmen este într-o relație de aproape 3 ani. Cum se descurcă cele două?
„Sunt asexuală, dar vreau ca sora mea să se așeze la casa ei. Știu că asta își dorește și că este important pentru ea”, spune Lupita, pentru TODAY.
Sora ei, Carmen, explică: „L-am cunoscut pe iubitul meu, Daniel, pe o aplicaţie de dating, în octombrie 2020. Nu am încercat niciodată să ascund faptul că am o soră siameză şi chiar am primit multe mesaje de la băieți cu fetișuri. Am știut de la început că Daniel era diferit de ceilalți, pentru că nu a început cu o întrebare despre afecțiunea mea. Am anxietate socială și am ajuns să anulez întâlniri în ultimul moment, dar m-am simțit calmă pe drum spre Daniel. Suntem împreună de doi ani și jumătate și am discutat despre o logodnă, dar mai întâi vrem să locuim împreună. Daniel și sora mea se înțeleg foarte bine. Este amuzant, pentru că eu stau trează mai mult decât Lupita, dar când Daniel doarme la noi, eu adorm repede – iar el stă de vorbă cu ea. Uneori mă simt prost pentru că vreau să petrec mai mult timp cu Daniel. Așa că încercăm să ajungem la compromisuri. De exemplu, Lupita alege unde ieșim la cină sau ce activitate vom face.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.