Profesor de Geografie, acuzat că a întreținut relații intime cu o elevă de 15 ani

2 min read
Profesor de Geografie, acuzat că a întreținut relații intime cu o elevă de 15 ani

Bărbatul în vârstă de 37 de ani este profesor de geografie, dar și consilier local în comuna în care locuiește, aflată în județul Dolj. Acesta a fost acuzat că a întreținut relații intime cu una dintre elevele sale, de 15 ani.
Faptele au ieșit la iveală luna trecută, atunci când a fost depusă o plângere la Parchetul de lângă judecătoria Calafat, precizează observatornews.ro. Oamenii legii au început investigația imediat după depunerea plângerii.
„La data de 21 aprilie 2023, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului de 37 de ani, ocazie prin care au fost ridicate mai multe telefoane mobile şi medii de stocare ce urmează a fi expertizate”, declară agentul de poliție Mateescu Andreea-Maria.

Unii localnici spun că profesorul nu ar fi la prima abatere de acest gen. 
„E un pedofil, ce să vă spun? Toată lumea vorbește că a luat fetele acolo, ca să le ia să le abuzeze”, susține un localnic.
Polițiștii continuă să investigheze cazul și urmează să stabilească dacă profesorul este vinovat sau nu de act sexual cu un minor. El este cercetat în stare de libertate.
Un alt caz similar a avut loc la începutul lunii acesteia, atunci când un profesor de religie din Piatra-Neamț ar fi abuzat sexual o elevă de 16 ani. Se pare că mama ei a dezvăluit totul autorităților, menționează ziare.com.
„Mama fetei a înregistrat o petiţie la Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ pe data de 21 martie. Am avut o discuţie cu ea şi mi-a prezentat capturi de ecran cu conversaţiile profesorului cu fiica sa. Am urmat calea legală şi în aceeaşi zi am constituit o comisie de urgenţă în cadrul căreia s-a luat decizia de a sesiza aceste abuzuri către poliţie”,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.