Dan Tanasă, în Parlament: Astăzi, dacă tu crezi că un bărbat şi o femeie formează o familie, eşti extremist!

3 min read

Deputatul AUR Dan Tanasă a susținut un scurt discurs în Parlament, în care a evidențiat modul în care s-a inversat scara valorilor în România și în Uniunea Europeană: astăzi, dacă susții valorile tradiționale, ești imediat catalogat drept extremist.

Declarația a fost făcută în contextul dezbaterii pe marginea Proiectului de Hotărâre privind adoptarea opiniei referitoare la Comunicare comună către Parlamentul European şi Consiliu – Ura nu îşi are locul aici: o Europă unită împotriva urii – JOIN (2023) 51; PHCD 41/2024. Una dintre recomandările ce decurg din acest proiect se referă la sprijinirea cunoaşterii comunităţilor diferite ce formează societatea europeană şi a valorilor cultural-artistice ale acestora.

În acest context, Dan Tanasă a avut o intervenție prin care a criticat noua politică promovată de globaliști – LGBT, susținerea imigranților și alte inițiative ecologice (de exemplu, ă mâncăm larve și insecte). Deputatul a subliniat că în prezent, partidele care promovează normalitatea au ajuns să fie considerate, pe nedrept, extremiste. Totodată, domnia sa a adăugat că AUR și dorește o Uniunea Europeană așezate pe valori creștine și tradiționale.

„Am asistat în această campanie electorală la un veritabil discurs al urii împotriva celor care consideră că o familie este formată dintr-un bărbat şi o femeie. În Uniunea Europeană pe care o promovează globaliştii, dacă tu crezi că un bărbat şi o femeie este familia normală, eşti extremist, iar dacă crezi că doi bărbaţi formează o familie, eşti pro-european.

Zilele acestea, o serie întreagă de doamne şi domniţe de pe la televizor spun că, domnule, pericolul extremist în Uniunea Europeană, zic, partidele extremiste şi partidele pro-europene

În Europa asta promovată de globalişti, de PSD, de PNL şi de UDMR, dacă tu crezi că nu e cazul să mâncăm larve şi gândaci, ci să mâncăm cârnaţi de porc, eşti extremist şi, ca atare, asupra ta se dezlănţuie o veritabilă politică a urii, prin toate mijloacele de comunicare în masă.

Ei spun aşa, deci, dacă tu crezi că un bărbat şi o femeie formează o familie, eşti extremist; dacă nu vrei imigranţi în Europa, ci vrei bunăstare pentru europeni, eşti extremist; dacă nu vrei să mănânci gândaci şi râme, eşti extremist; dacă tu crezi în Dumnezeu, eşti extremist; în schimb, PSD, PNL, UDMR şi restul, şi USR-ul, restul partidelor globaliste, sunt prezentate ca fiind pro-europene, nu extremiste. Ele sunt viitorul, domnule, ele. Dacă vrei familie homosexuală, gândaci, râme şi imigranţi, înseamnă că eşti viitorul Europei şi nu eşti prezentat ca extremist.

Ei bine, nu. Şi noi ne dorim – şi AUR, Alianţa pentru Unirea Românilor, ne dorim o Europă, dar ne dorim o Europă fără familie homosexuală, fără râme şi gândaci, fără imigranţi şi cu Dumnezeu înainte, aia e Europa pe care ne-o dorim noi”, a declarat Tanasă.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.