Dana Rogoz, pusă în dificultate de fiica ei: „Lia îl vrea doar pe Radu… și mă doare!”

2 min read
Dana Rogoz, pusă în dificultate de fiica ei: „Lia îl vrea doar pe Radu… și mă doare!”

E normal ca uneori, copilașii să prefere să stea mai mult cu mama sau cu tata. E doar o etapă care va trece la un moment dat, însă chiar și așa, părinții sunt adesea afectați de aceste comportamente specifice ale micuților.
Asta s-a întâmplat și în cazul Danei Rogoz. Dana a scris o postare emoționantă pe Instagram, în care a mărturisit că fiica ei, Lia, în vârstă de 2 ani și jumătate, vrea să stea doar cu tatăl ei.

„Lia trece prin etapa in care, în cea mai mare parte a timpului, îl vrea DOAR pe Radu. Și mă doare, jur” a scris Dana în postarea sa de pe Instagram.
Se pare că preferința Liei pentru Radu, soțul Danei, a început cu un an în urmă, după ce a fost înțărcată. 
„Imediat după ce nu am mai alăptat-o, iar Radu a început să o adoarmă mai des, în locul meu. La momentul acela mă bucuram că reușește și el singur să preia anumite ritualuri cu ea, fără sa mai fie dependentă de mine. Apoi a început sa ne amuze, căci de fiecare dată când eu îi cântam ceva, mă oprea brusc și îi cerea lui Radu să continue” a mai povestit artista.
Dana mărturisește că a încercat să-i intre Liei în grații și mai mult decât înainte, dar fetița pare că se distrează mai bine cu tatăl său.
„Mă străduiam să îi fiu simpatică, dansând și cântând în fața ei, apeland la toate „trucurile” de Abramburica. Nimic. Un simplu lălăit de-al lui Radu era ascultat cu cea mai mare admirație”.
Lia îi arată în continuare mamei sale că o iubește, însă atunci când vine vorba despre cine preferă să o îmbrace, să o adoarmă sau să o țină în brațe, răspunsul e întotdeauna „tati”.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.