Daniel Rusu(AUR): Dl. Cîțu, ajutați oamenii afectați de inundații din județul Alba

1 min read
Daniel Rusu(AUR): Dl. Cîțu, ajutați oamenii afectați de inundații din județul Alba

Distribuie acest articol!
Deputatul AUR , Daniel Gheorghe Rusu, s-a deplasat în localitățile afectate de inundații împreună cu colegii din județul Alba, pentru ai ajuta pe oamenii loviți de viituri. Toate aceste fenomene extreme ce provoacă viituri și inundații sunt efectele defrișărilor necontrolate de pădure în interesul mafiei transnaționale a lemnului ce s-a stabilit la noi în țară cu acordul guvernelor și președinților României, de la Iliescu la Iohannis.
„Dacă ieri am văzut dezastrul de la Ocoliș, astăzi am intrat în iadul de la Carpiniș – Roșia Montană și Câmpeni. Nu vă pot descrie în cuvinte atâta suferință cât am văzut pe fața acelor oameni! Rog autoritățile locale și centrale, să facă uz de prerogativele legale care le revin și să facă toate demersurile legale în vederea alocărilor de sume, pentru întrajutorarea cetățenilor năpăstuiți!!!
Domnule prim-ministru vă rog imperativ să deblocați și să dispuneți distribuirea sumelor necesare din bugetul de rezervă a Guvernului, care se află la dispoziția dumneavoastră. Asta, ASTĂZI să o faceți, nu peste 3 ani cum s-a întâmplat cu ultimele inundații de la Cricau, Bucerdea și Telna (jud. Alba).”, a scris Daniel Gheorghe Rusu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.