De ce ador că nu am copii: trendul care a rupt TikTok-ul cu milioane de răspunsuri

2 min read
De ce ador că nu am copii: trendul care a rupt TikTok-ul cu milioane de răspunsuri

TikTokerii împărtășesc motivele pentru care se bucură că nu au copii
„Dacă aveți peste 30 de ani și nu sunteți încă părinți, vreau să faceți un clip în care să-mi spuneți ce vă place la faptul că nu aveți copii. Pentru că încă ajung la mine o mulține de mame și bărbați misogini, care îmi tot spun cât de singură și tristă este viața mea pentru că nu am copii”, le-a cerut Danni Duncan urmăritorilor săi în martie, într-un clip care a strâns, de atunci, peste 700.000 de vizualizări.

Imediat, oamenii au reacționat sub hastag-ul #childfreebychoice, care a atras un număr colectiv de 170,3 milioane de vizualizări pe platformă.
Citește și: De ce atât de multe femei singure, fără copii, sunt fericite

„Mi-am petrecut aniversarea de 30 de ani pe coasta Kenyei, în cea mai frumoasă casă de vacanță. Nu-mi pot imagina că acest lucru ar fi fost posibil (și relaxant) dacă aș fi avea copii!”, a mărturisit o persoană.

„Pot să plec oricând vreau în vacanță și să mă cazez într-un apartament cu piscină interioară privată”, a mai dezvăluit o femeie fără copii.

Auziți asta? Exact, este sunetul liniștii, pe care sigur nu l-aș mai fi auzit dacă aș fi avut copii”, a mai adăugat o persoană. „Viața mea este atât de plină de iubire necondiționată din partea soțului meu, prietenilor și a cățelului meu. Nu ai nevoie de copii pentru a te simți împlinită”, a mai scris aceasta.

„Cheltui banii munciți din greu așa cum vreau, merg în vacanțe când vreau și unde vreau, fără să fiu nevoită să fac „chestii de copii” și lista poate continua”, a mai mărturisit o femeie.

„Am 36 de ani și nu am copii. Nu aș fi putut să îmi schimb jobul în maniera în care am făcut-o și fără să mă simt vinovată,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.