Deputatul Daniel Gheorghe își demantelează colegii de coaliție de la USRPLUS după votul pe Raportul Matic: Au de gând să pună în aplicare în România acele năzdravanii sinistre?

2 min read
Deputatul Daniel Gheorghe își demantelează colegii de coaliție de la USRPLUS după votul pe Raportul Matic: Au de gând să pună în aplicare în România acele năzdravanii sinistre?

Deputatul PNL Daniel Gheorghe a criticat dur Raportul Matic, votat joi seară în Parlamentul European, de partenerii de coaliție de la USRPLUS.
Daniel Gheorghe a numit raportul Matic drept „o  nouă monstruozitate specifica extremismului neo-marxist și politicilor relativiste, anticreștine și nihiliste care sfidează realitatea atât biologică cât și morală a umanității”.
„Parlamentul European a votat o nouă monstruozitate specifica extremismului neo-marxist și politicilor relativiste, anticreștine și nihiliste care sfidează realitatea atât biologică cât și morală a umanității: raportul Matic.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media
Bătălia din zilele noastre este una a valorilor iar societatea care nu va avea puterea de a stăvili aceste porniri distructive și amorale ale unei ideologii care neagă milenii de cultură și civilizație și sfidează însăși realitățile științifice împingând condiția umană intr-un carusel nebun al destructurării și batjocurei oricărei urme de spiritualitate și normalitate, societatea respectivă se va prăbuși în neant. Pe scurt, acest raport votat masiv in Parlamentul European, inclusiv de eurodeputatii de la USR-PLUS, vorbește despre chestiuni precum îndepărtarea revoluționară a femeii de orice idee de maternitate, dreptul bărbaților nici mai mult si nici mai puțin decât de a naște(!!!) si glorifica în chip ideologic avortul!”, a reacționat deputatul PNL.
Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media
El i-a întrebat pe colegii de coaliție dacă au de gând să implementeze în România cele afirmate în raport.
„Doresc să felicit eurodeputatii PNL, dar și pe cei de alte orientări politice trimiși de Români in Parlamentul European și care astăzi au votat împotriva acestui act extremist și care ia în răspăr ordinea divină a lumii!
Țin să precizez faptul că mi se pare fundamental ca Partidul Național Liberal să își asume cu mult mai multă fermitate valorile creștin conservatoare și să se ferească de orice tentație spre globalism neo-marxist,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.