Descoperiți oferta de auxiliare Intuitext – clasa a III-a

3 min read
Descoperiți oferta de auxiliare Intuitext – clasa a III-a

Dragi cadre didactice,
Alegerea auxiliarelor pentru clasa a III-a este la fel de dificilă ca pentru oricare alt an.
Poate ați lucrat până anul acesta de pe auxiliarele altei edituri și doriți să faceți o schimbare sau chiar ați utilizat auxiliarele Intuitext și doriți să le folosiți în continuare.
Oricare din variantele expuse presupune o documentare pe care dvs. o faceți astfel încât să luați decizia potrivită.
Trimiteți un e-mail la adresa – [email protected] sau sunați la numărul de telefon 0372.156.300 și echipa Intuitext vă oferă suportul de care aveți nevoie plus oferta cu produsele din portofoliu care se pliază cu nevoile dvs. În acest mod veți avea mai mult timp la dispoziție sa analizați care sunt auxiliarele cele mai potrivite pentru elevii dvs.
Pentru clasa a III-a Editura Intuitext are pregătite următoarele auxiliare:
1. Caietul elevului pentru clasa a III‑a – Matematică
Unitățile cuprind o colecție de fișe de învățare, care îl ajută pe elev pas cu pas în descoperirea matematicii în viața de zi cu zi.
Conținutul caietului captează și orientează atenția, surprinde aspecte din experiența de viață a elevilor sau experiențe posibile în realitate.
Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, au grade diferite de dificultate și oferă posibilitatea realizării transferului către alte discipline.
Caietul pune la dispoziție itemi dedicați etapelor de evaluare și sarcini de ameliorare/dezvoltare.
2. Culegere de exerciţii şi probleme pentru clasa a III‑a – Matematică
Este structurată în 10 unităţi de învăţare care pot fi abordate în funcție de proiectarea didactică realizată de fiecare învățător.
Sarcinile de învățare respectă integral programa școlară, se adresează tuturor elevilor și facilitează atât consolidarea achizițiilor de bază, cât și pregătirea în vederea participării la concursurile de matematică.
Cele 20 de teste conțin 140 de exerciții și probleme utile în activitatea la clasă, pentru cunoașterea nivelului de formare a competențelor specifice.
 Materialul pune la dispoziție pagini cu răspunsuri pentru toate exercițiile, acest lucru contribuind la procesul de autoevaluare.
3. Limba și literatura română – Caietul elevului pentru clasa a III-a
Caietul este structurat în 13 unități de învățare, prezentate sub forma unor fișe de lucru.  
Unitățile se încheie cu o secțiune de recapitulare și evaluare, cu excepția primei, celei de a șaptea și a ultimei, care sunt recapitulative la început de semestru și la final de an școlar.
Sarcinile de lucru au exemple de rezolvare, pentru a ajuta elevul să înțeleagă mai bine cerințele și pentru ca acesta să se autoevalueze.
Caietul poate fi utilizat atât la şcoală, în cadrul lecţiilor de limba și literatura română, cât şi acasă, pentru activitatea independentă.
4. Lectură și scriere, joc și fantezie – Limba și literatura română clasa a III-a
Caietul cuprinde 3 secțiuni: Atelier de lectură, Atelier de scriere, Joc și fantezie.
Acestea îl pun pe copil în situația de a descifra mesajul unui text scris și de a se exprima corect, respectând convențiile de limbă și comunicare în cadrul unei abordări interdisciplinare.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.