Un bărbat a murit după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat

2 min read
Un bărbat a murit după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat

agrointeligenta.ro
– 29 mai 2023 05:53

Un bărbat a murit după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat într-o pantă. Medicii ajunși la fața locului au făcut tot ce se putea pentru a-i salva viața, dar eforturile au fost în zadar.
Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit ieri, duminică – 28 mai, în cazul unei persoane prinse sub un tractor pe raza localității Panticeu.„La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. Din păcate, în momentul sosirii echipajelor operative, bărbatul în vârstă de aproximativ 40 de ani prezenta traumatisme incompatibile cu viața”, informează ISU Cluj.Victima avea 46 de ani
Accidentul s-a petrecut în cursul dimineții, cu puțin înainte de ora 11:00. Polițiștii au fost atunci solicitați în cazul unui bărbat prins sub un tractor, pe un teren viran din proximitatea localității Panticeu.„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că în timp ce se deplasa cu tractorul pe un sector de drum în pantă, de pe un teren viran aflat în proximitatea localității Panticeu, bărbatul de 46 ar fi scăpat utilajul agricol de sub control, răsturnându-se”, informează IPJ Cluj.Din nefericire, în urma evenimentului, medicii au constatat decesul acestuia. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

În ultimii ani, numărul accidentelor cu tractorul a crescut. Cele mai grave sunt cele în care mașina agricolă nu este dotată cu cabină. În aceste situații, răsturnarea este de cele mai multe ori fatală pentru persoana care operează tractoru.

 » sursa: www.agrointel.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.