Despre culegerea Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română, clasa a VIII-a. Ce are valoros pentru elevi și profesori?

2 min read
Despre culegerea Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română, clasa a VIII-a. Ce are valoros pentru elevi și profesori?

Examenele bat la ușă, iar activitatea de pregătire se intensifică. În perioadele dificile și cu mult stres, orice copil ar avea rezultate mai bune dacă ar fi ghidat!
Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română este Ghidul Complet (integrează teoria și practică) care conține:

23 de teste;
11 unități în care sunt recapitulate TOATE conținuturile, grupate în 3 părți:

Amintește-ți!          2. Exersează!            3. Verifică-ți competențele!

Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română: „Culegerea a fost gândită în urma identificării nevoii elevilor și a profesorilor de a avea un ghid pentru pregătirea examenului de Evaluare Națională. De aceea, materialul nu numai că îi ajută, oferindu-le suport teoretic și practic, dar îi învață cum să învețe pe elevi.” Autoarele

Prin ce se diferențiază această culegere:
Reprezintă o îmbinare a utilului cu plăcutului, un material consistent care diminuează stresul pregătirii pentru primul mare examen din viața copiilor.
Este realizată pentru a transfera un mod de gândire corect și util pentru situațiile de examen prin sugestii de rezolvare.
Dirijiează elevul prin parcurgerea unor indicații de rezolvare care îi vor imprima pașii necesari rezolvărilor.
Include elemente vizuale de sprijin și de structurare a învățării, precum Cum procedezi, Cum poți să rezolvi.
Iată ce au depistat valoros profesorii de română în Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română: 
Este o culegere în care este ușor să folosești cuprinsul, să navighezi prin culegere, să structurezi învățarea. Elevul își poate reactualiza materia extrem de ușor reîntorcându-se la teoria cuprinsă în culegere, iar profesorului ii este simplu să-și reorganizeze recapitularea.
Textele literare și cele non-literare sunt accesibile, plăcute.
Are o abordare prietenoasă și pune la dispoziția copilului  resursele de care are nevoie pentru obținerea unei note mari la Evaluarea Națională, clasa VIII-a!
Și nu în ultimul rând experiența unui colectiv cu experiență (Florica Gabriela Catrina, Adriana Alecu, Aurelia Stancu, Tatiana Ghiță, Mirabela Savu, Monica Radu, Angelica Duțu-Runceanu) care prezintă un material complex și consistent.

Să le asigurăm copiilor pașii pentru succes cu un ghid care include toate resursele de care au nevoie pentru nota dorită la Evaluarea Națională, Limba și literatura română!

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.