Fabulos! Cum arată noua colecție Barbie „Femei care inspiră”

2 min read
Fabulos! Cum arată noua colecție Barbie „Femei care inspiră”

Recent, compania Mattel a anunțat că va adăuga noi păpuși în colecția „Femei care inspiră”. În scurt timp, copiii sau colecționarii edițiilor speciale ale păpușilor Barbie își pot îmbogăți colecțiile cu păpuși care le înfățișează pe Billie Jean King, Ella Fitzgerald sau Florence Nightingale.

Fiecare păpușă are haine autentice și accesorii unice, precum și informații importante despre femeile celebre pe care le reprezintă, astfel încât cei mici să se poată inspira din poveștile lor prin joacă.

Prima păpușă este modelată după Billie Jean King, fosta jucătoare de tenis nr. 1 în lume. Ea poartă o rochie de tenis în două nuanțe, albastru și verde mentă, asemănătoare celei pe care faimoasa sportivă a purtat-o în timpul meciului său legendar. Păpușa mai are și ochelarii cu ramă rotundă și pantofii sport albaștri, care sunt semnătura sportivei. O rachetă și o minge Wilson îi completează look-ul.

Păpușa care o înfățișează pe Florence Nightingale, prima infirmieră modernă, dar și un statistician important, poartă o uniformă de asistentă medicală din secolul al XIX-lea, compusă dintr-o rochie gri cu guler și mâneci din dantelă. Ea vine cu o bonetă de asistentă, un șorț, o lampă și o eșarfă imprimată cu „Scutari Hospital”.

Păpușa care o înfățișează pe Prima Doamnă a cântecului și regina jazzului, Ella Fitzgerald, are o siluetă voluptoasă, potrivit comunicatului de presă, și poartă o rochie elegantă de un violet intens strălucitor, cu mâneci transparente și încrețite, o coafură elegantă și o broșă perlată. Ea vine și cu un microfon vintage.

„Noile păpuși fac parte din inițiativă globală multianuală de conștientizare a factorilor limitativi care le împiedică pe fete să își atingă potențialul maxim, prin prezentarea mai multor modele (istorice și actuale) și prin aflarea poveștilor lor”, explică compania Mattel într-un comunicat de presă.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.