Didactica Publishing House a lansat Cartea Noilor Supereroi: 20 de personaje imaginate de copii

2 min read
Didactica Publishing House a lansat Cartea Noilor Supereroi: 20 de personaje imaginate de copii

Super-Alexia are puterea de a gândi altfel. Timey este prințesa timpului și are puterea de a călători în timp pentru a repara greșelile oamenilor. Ninja DRG are puterea de a fi un prieten bun și de a avea încredere în el însuși. ForestGirl are puterea de a proteja viața pe planetă. SuperNicolas are puterea de a strânge jucăriile.
„Copiii au vise îndrăznețe, iar noi ne dorim să le oferim cadrul să le expună, aducându-le astfel cu un pas mai aproape de realitate. Am apreciat originalitatea desenelor și a mesajelor copiilor, felul în care au ales să-și expună viziunea asupra unei lumi mai bune, venind cu idei concrete și îndrăznețe în acest sens”, a precizat Florentina Ion, fondator al Editurii Didactica Publishing House.

Provocarea de a-și imagina ce superputeri ar avea copiii a venit cu ocazia Zilei Superman, o sărbătoare internațională ce se aniversează anual pe 12 iunie, iar cei mici nu au ezitat să răspundă cu cele mai îndrăznețe dorințe, trimițând peste 400 de desene și scurte povestioare despre puterile pe care și-ar dori să le aibă. Toate desenele selectate au fost reunite într-un eBook ce poate fi descărcat de pe site-ul editurii, aici.
„Procesul de învățare al copiilor de azi s-a schimbat, iar personajele de poveste livrează informații care acoperă nu doar cunoștințele concrete, ci și pe cele din sfera inteligenței emoționale, cum ar fi cunoașterea de sine, gestionarea relațiilor, conștiința socială sau flexibilitatea. Astfel, ne dorim ca, prin portofoliul nostru de carte, să-i ajutăm pe copii să-și dezvolte imaginația și creativitatea, iar viziunea lor asupra lumii este o sursă de inspirație pentru noi și pentru editură. Ideile lor ne ajută să alegem titlurile potrivite pentru lumea în care ei cresc, care abordează teme contemporane, cum sunt încrederea în sine, cooperarea, prietenia, dar și protejarea naturii și o viață în armonie cu aceasta”,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.