Doi membri marcanți ai USR au părăsit partidul lui Dan Barna și s-au înscris în AUR

2 min read
Doi membri marcanți ai USR au părăsit partidul lui Dan Barna și s-au înscris în AUR

Raluca Amariei, fost vicepreședinte al USR și fost lider al USR Sibiu, precum și Dan Rădulescu, fost deputat USR s-au înscris în Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), informează un comunicat de presă.
Aceștia demisionaseră din USR în 2020, „ca urmare a diferențelor tot mai accentuate de viziune și de orientare doctrinară”, după cum precizează comunicatul.
„Am acceptat invitația celor doi copreședinți George Simion și Claudiu Târziu de a participa la această construcție îndrăzneață și le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au arătat-o. Alianța pentru Unirea Românilor a ajuns în Parlament anul trecut pe fondul unui vot de protest. Acum are șansa să demonstreze că este o alternativă credibilă și serioasă în politica românească. Îmi doresc ca în 2024 Alianța pentru Unirea Românilor să fie opțiunea de vot pentru cei mai mulți români, singura formațiune care merită o șansă în momentul de față”, a declarat Raluca Amariei.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
„Încă de când mi-am dat demisia din USR, mi-am asigurat alegătorii că voi continua lupta politică pe care am început-o. Voi milita, în continuare, pentru un sistem de învățământ incluziv şi performant și pentru dreptul nostru constituțional la un mediu sănătos. Principiile mele conservatoare se regăsesc în cele patru valori definitorii ale AUR, iar pasul meu de astăzi este unul firesc către singura zonă din politica românească ce are ca puncte cardinale familia, națiunea, credința și libertatea”, a precizat Dan Rădulescu, care va coordona departamentul de politici publice al filialei AUR Prahova.
Conform sursei citate și alți membri USR cu viziuni creștin-conservatoare au părăsit partidul lui Dan Barna și au intrat în AUR.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.