Domnule Nicolae Ciucă, plagiatul este furt. Suntem conduși de un hoț – CRITICII.RO

2 min read
Domnule Nicolae Ciucă, plagiatul este furt. Suntem conduși de un hoț – CRITICII.RO

Totul este explicabil cu privire la dezastrul din România, țara în care premierul este prins că este hoț, dar el ca hoțul se pretinde om cinstit.

Plagiatul este hoție, furt de proprietate intelectuală. În SUA, GERMANIA, FRANȚA sau ITALIA pentru furtul de proprietate intelectuală se face pușcărie. Nu contează că furi un milion de euro sau ai furat zeci de pagini din alte lucrări, hoția este similară.

Premierul României, generalul în rezervă Nicolae Ciucă, a plagiat în lucrarea de doctorat pe care a susținut-o în 2003 la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” .

Mai multe pagini din lucrarea sa au fost copiate fără ca textele preluate să fi fost atribuite în mod corect autorilor originali și fără să fi fost marcate cu ghilimele, așa cum cer normele academice și în acea perioadă.  

Analiza celor 138 de pagini ale tezei a făcut-o bazându-se pe resurse bibliografice limitate, disponibile în format tipărit la Biblioteca Națională a României și la biblioteca UNAP.

Analiza tezei a fost realizată de către Emilia Șercan.

Dar Nicolae Ciucă nu doar că a plagiat, lucrarea sa de doctorat nu poate fi catalogată ca fiind o lucrare științifică. Practic nu doar că a copiat, dar hoțul numărul 1 al României a făcut o compunere de liceu și nu o lucrare științifică. Să faci compuneri de liceu și apoi să furi un titlu de doctorat reprezintă a doua hoția.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.