Dorinel Cosma (AUR), către PSD și PNL: chiar nu vedeți că politicile de până acum au adus în România doar involuție? Chiar credeți că românii sunt doar masă de manevră?

2 min read

Într-o declarație politică, senatorul AUR Dorinel Cosma a atras atenția reprezentanților PSD și PNL, partide care au început deja campania electorală după comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, că românii nu sunt doar masă de manevră. Promisiunile electorale nu-și mai au rolul deoarece, după aproape 34 de ani de politici dezastruoase, singura șansă este relansarea economică a României.

„După aproape patru ani de biruri și devalizare a bugetului țării, românilor li se vinde iarăși speranța unui Eldorado diferit de cel promis până acum. Precampania a început. Dar mulți dintre noi au uitat că românii nu sunt doar masă de manevră!

Mulți dintre noi fac acest joc dezastruos pentru țară de aproape 34 de ani. Înțeleg că ați identificat metodele prin care să duceți la apă de mai multe ori același ulcior, spart și peticit. Dar chiar nu vedeți că politicile de până acum au adus în România doar involuție? Chiar credeți că românii sunt doar masă de manevră electorală?”, a declarat senatorul.

Dorinel Cosma a amintit că PSD și PNL sunt responsabile de involuția țării noastre:

„La 34 de ani de guvernări post-comuniste, în Botoșani și în multe județe din țară, școlile încă au toalete în curte, copiii merg la școli prin străzi încă stăpânite de colbul uitării, bătrânii sunt amendați pentru că vând o legătură de pătrunjel la colțul străzii, tinerii iau drumul pribegiei prin alte țări pentru minimul necesar existenței familiei, pensionarii abia au bani cu ce să își cumpere o parte din medicamente, avem sate fără apă și chiar zone fără curent electric. Dar toți cei care au fost aleși în demnități publice și-au sporit averile. Iar românii de rând au decăzut tot mai mult. Chiar nu se poate ca românii să nu mai fie tratați doar ca masă de manevră electorală?

Chiar nu realizați că în ritmul acesta veți ajunge să guvernați o țară pustie, cu resurse secătuite tot de voi, cu viitorul generațiilor actuale arvunit la pariurile voastre politice?”

În context, senatorul AUR Dorinel Cosma le-a atras atenția tuturor politicienilor că 2024 este anul deșteptării, anul în care românii vor alege conducători care au soluții pentru România. Cu acest prilej, parlamentarul botoșănean le-a transmis un mesaj reprezentanților PSD și PNL de la nivel central și local:

„Fiți bărbați, fiți români, fiți drepți și măcar în acest an asigurați-vă că numele dumneavoastră vor rămâne legate de anul relansării economice a României! Nu mai vindeți țara, nu mai vindeți trecutul, nu mai vindeți prezentul și mai ales nu mai vindeți viitorul acestei națiuni”.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.