Andrei Hangan (AUR): sub conducerea președintelui Iohannis, România se află într-o situație lamentabilă. Este timpul să luăm măsuri concrete pentru a redresa cursul țării noastre

2 min read

Senatorul AUR Andrei Hangan a susținut o declarație politică în care aduce în atenția publică situația critică în care se află țara noastră. Cu această ocazie, Hangan a venit cu un angajament ferm față de cetățeni – Alianța pentru Unirea Românilor își asumă responsabilitatea pentru schimbarea acestei situații. „În acest an crucial, vom oferi cetățenilor noștri alternative reale și soluții concrete la problemele care îi afectează în mod direct”, a adăugat senatorul.

Andrei Hangan a amintit că una dintre cele mai mai trădări la adresa intereselor naționale o reprezintă starea pădurilor noastre, aflate acum în mâinile austriecilor. „Această decizie este un dezastru pentru resursele naturale ale României și o umilință pentru fiecare cetățean care crede în dreptul nostru de a ne gestiona propriile bogății”, a punctat senatorul.

Totodată, acesta a menționat că și educația se află într-o situație critică din cauza faptului că nu s-au făcut investițiile necesare: infrastructura școlară precară și lipsa unui plan coerent pentru educarea generațiilor viitoare sunt dovezi clare ale lipsei de viziune și priorități.

Concluzia senatorului este cât se poate de clară: „România se confruntă cu o guvernare în genunchi, incapabilă să ofere soluții viabile pentru problemele stringente ale cetățenilor. Promisiunile goale și retorica fără conținut au devenit norma, iar cetățenii plătesc prețul acestui eșec al guvernării”.

La celălalt pol se află partidul AUR, care ia atitudine, acționează și își asumă responsabilitatea că va întreprinde tot ce este necesare pentru a reconstrui România.

„Este timpul să refuzăm situația actuală impusă de cei aflați la putere și să luăm măsuri concrete pentru a redresa cursul țării noastre. Prin investiții masive în educație, protejarea resurselor naturale și o guvernare orientată spre cetățeni, vom restabili demnitatea și prosperitatea pe care România le merită”, a mai spus Andrei Hangan.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.