Radu Grădinaru (AUR): Ciocoii de ieri, baronii de azi!

2 min read

Într-o declarație politică susținută în Parlament, deputatul AUR de Botoșani, Radu Grădinaru, a abordat din nou tema baronilor locali. Acesta a declarat că după alegerile locale din 9 iunie există, în sfârșit, șansa ca acești ciocoi să dispară și să fie înlocuiți de patrioți adevărați.

Radu Grădinaru a făcut și scurtă caracterizare acestor baroni locali: ca mentalitate, aa firmat deputatul, „aceeași poftă nemăsurată de îmbogățire îi domină și azi, ca ieri, pe cei ajunși, vremelnic, într-o funcție (politică, mai ales). Cu deosebirea că ciocoii de azi – transformați în baroni – nu mai fură cloșca de pe ouă, ci au devenit adevărați specialiști în capitalismul de cumetrie, în afaceri mult mai bănoase, unii îmbogățindu-se, în câțiva ani, cât un occidental în două-trei generații! Desigur, unii au mai (și) sfeclit-o, după ce DNA-ul a început să-și facă datoria. Dar sunt multi și trebui stârpiți din rădăcină”.

Domnia sa a reamintit că acești baroni au confiscat România și se declară stăpânii absoluți. Ei sunt nimeni alții decât primarii, prefecții, consilierii sau președinții de consilii județene, adică „oameni de încredere ai liderilor politici din fiecare județ, care ocupă funcții cheie, au conturile pline de bani nejustificați și fac parte din rețele de influență în stil mafiot”. Aceștia sunt așadar baronii locali care „au băgat frica în oamenii simpli și onești, cărora li se confiscă drepturile și li se dau înapoi sub formă de privilegii! Pentru că primesc ajutoare de la Uniunea Europeană, iar baronii le oferă drept cadouri din partea primarului”, a adăugat deputatul AUR.

În încheiere, Radu Grădinaru a subliniat că, atât timp cât mentalitatea celor care, vremelnic, ne conduc nu se va schimba, pe ciocoii de ieri ( baronii de azi), îi vom simți, mereu, printre noi! Cu toate consecințele ce decurg…

„Dar nu vă fie frică, va sosi și amurgul zeilor baroni locali, pe 9 iunie! Trebuie sa ne recuperăm România!”, a conchis deputatul.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.