După 32 de ani, statul PSD-PNL dă fiecărui copil hrană de doar 4 lei/masă – CRITICII.RO

2 min read
După 32 de ani, statul PSD-PNL dă fiecărui copil hrană de doar 4 lei/masă – CRITICII.RO

După 32 de ani, statul PSD-PNL dă fiecărui copil hrană de doar 4 lei/masă.

Nu este o minciună ci realitatea hoției din România.

Aici se fură foarte mult din bugetul de stat. Mecanismele sunt simple și două sunt principale. Partidele angajează la stat persoane care nu fac nimic sau nu vin la muncă. Pe de altă parte se fac contracte cu servicii fictive sau supraevaluate cu companiile de partid.

În fiecare zi un copil institutionalizat primește alocație de hrană de doar 12 lei pe zi.

În acest timp un parlamentar român are la dispoziție în fiecare lună un buget personal și de cabinet de aproape 10.000 de euro.

Și partidele politice primesc bani în fiecare lună. Este vorba despre zeci de milioane de euro lunar. De cei mai mulți bani beneficiază PNL și PSD. Singurul partid din România care nu cheltuie banii românilor sunt cei de la AUR. Partidul nu a cheltuit nici un leu din banii românilor.

În timp ce politicienii mănâncă în restaurante scumpe ,adică dau la fiecare masă 300lei, un copil al țării are voie să consume doar contravaloarea unui covrig.

Oare ce poate mânca un copil de 4 lei când o sticlă cu apă este aproximativ 2 lei?

Guvernul vrea să fie și penibil și spune că va crește suma de la 12 lei până la 16 lei, când în realitate este nevoie de cel puțin dublu pentru subzistență și triplu pentru o masă decentă, normală.

UN copil are nevoie de cel puțin 50 de lei pe zi alocație de hrană, dar PSD și PNL se comportă precum comuniștii: neglijează complet copiii țării.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.