Ea este femeia care-i face pe oamenii și copiii nevoiași din Vaslui să zâmbească. „Am inima împăcată că am dat cât ar fi vrut Cerul să dau, fără măsură”

2 min read
Ea este femeia care-i face pe oamenii și copiii nevoiași din Vaslui să zâmbească. „Am inima împăcată că am dat cât ar fi vrut Cerul să dau, fără măsură”

Magda este fiică de pastor, al patrulea copil dintr-o familie numeroasă, cu 12 copii.

Atunci când a fost întrebată de către Life.ro cum e să crești educată de un pastor, aceasta a răspuns: „Ești copilul unei familii care a îmbrățișat slujirea pentru alții. Și asta vine cu sacrificii de multe feluri. Timp mai puțin pentru copii, resurse mai puține. Dar am fost privilegiați ca prin greutăți să vedem frumusețea trăirii cu inima lipită de Cer, să găsim consolare și încurajare în toate și să învățăm să iubim pe alții și să îi vedem la fel de importanți ca pe noi. Iar mama, a fost și este un munte de rugăciune și curaj care a uns toate rotițele vieții noastre.”
Cu siguranță familia în care a crescut a determinat-o pe Magda să devină femeia care este astăzi. A renunțat la o la viața din capitală și la o carieră în domeniul publicității și a căutat un sens mai profund. L-a găsit în județul Vaslui, unde de mai bine de un deceniu colindă satele și ajută familiile nevoiașe cu ce poate.
Inițial, vizita Vasluiul de două ori pe an. Mergea din sat după sat și ajuta pe cine putea și cum putea. Așa a devenit „de-a vasluienilor”.
Apoi și-a dorit să facă mai mult, așa că s-a stabilit în orașul Negrești, din județul Vaslui și a creat Asociația „Dragoste Desculță”, prin care a ajutat și mai mulți oameni. Asta face și în prezent.

La Negrești și-a format și o familie. S-a căsătorit și are o fetiță. Odată cu stabilirea în Vaslui și formarea asociației, Magda a dat glas și altor voci care voiau să fie auzite. Sunt vocile oamenilor care au o situație precară de viață, oamenii la care noi ne gândim doar din când în când,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.