Editura INTUITEXT vă prezintă manualul câştigător pentru LIMBA și LITERATURA ROMÂNĂ, clasa IV-a. Selecție până pe 9 septembrie!

3 min read
Editura INTUITEXT vă prezintă manualul câştigător pentru LIMBA și LITERATURA ROMÂNĂ, clasa IV-a.  Selecție până pe 9 septembrie!

Realizat de o echipă de autori cu o bogată experiență didactică – Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe şi Otilia Brebenel –  manualul de Limba și literatura română reprezintă un veritabil instrument de lucru pentru dezvoltarea competențelor de comunicare în limba maternă.
Manualul de Limba și literatura română, clasa a IV-a (a obținut 99 din 100 de puncte la CALITATE), stârnește interesul pentru lectură al elevilor și oferă îndrumare acestora către opere potrivite vârstei lor. Textele și materialele-suport sunt adaptate la particularitățile de vârstă ale elevilor, răspund intereselor şi curiozității lor.
„Ne-am gândit cum să facem ca elevii să înțeleagă rostul lecturii, al comunicării orale și scrise, în devenirea a ceea ce ei visează.
Am căutat texte cu mesaj pozitiv, texte inspiraționale, am avut grijă și de aspectele funcţionale ale limbii, le-am oferit prilejul să constate beneficiul unei exprimări frumoase si a unui comportament comunicațional pe care ceilalți să-l remarce și să-l aprecieze.” –   Anița Dulman, co-autor manual.
DESCOPERIȚI și ALEGEȚI MANUALUL INTUITEXT:
RĂSFOIȚI MANUALUL TIPĂRIT

RĂSFOIȚI MANUALUL DIGITAL

PREZENTARE GENERALĂ:
Manualul este structurat în 11 unități de învățare. Fiecare unitate de învățare abordează comunicarea din perspectivă complexă, înglobând procesele de receptare a mesajului oral și scris, precum și pe cele de exprimare orală și scrisă. 
Manualul este conceput într-un singur volum de 160 de pagini si cuprinde:

Peste 100 de imagini detaliate
peste 60 de filme de predare
peste 40 de jocuri educaționale, itemi interactivi si simular

Alegeți manualul INTUITEXT și primiți GRATUIT Pachetul Învățătorului, care cuprinde:

Un set de manuale pentru clasa a IV-a;
Acces la ScoalaIntuitext.ro,  în zona de resurse educaționale online (filme de predare, teste de evaluare: inițiale, sumative și finale, jocuri de exersare);
Ghidul Învățătorului (planificarea și proiectarea unităților);
Fișe de lucru (ortograme, elemente de geometrie, înmulțirea și împărțirea, numerația, probleme cu cele 4 operații aritmetice, fracții recapitulare, probleme);
Activități educaționale pentru clasa a IV-a;
Amenajarea clasei;
Adeverința de utilizator al produselor Intuitext;
Un abonament Didactic Premium valabil 3 luni.

DOVEZILE CALITĂŢII
De ce să alegeţi manualul?
„Pentru că are continuitate, duce mai departe ideile din LLR3 despre ceea ce îi învățăm pe copii – CEI 8 C:  Comunicarea, Curiozitatea, Creativitatea, Critica, Civismul, Compasiunea, Colaborarea, Calmul. ”   Anița Dulman, co-autor manual
Manualul de Limba româna, clasa a IV-a, este:

un instrument de lucru pentru dezvoltarea competențelor de comunicare în limba maternă;
un instrument de învățare al elevului;
un manual pentru orice elev din clasa a IV-a;
un mijloc de investigare a realităţii;
o punte de conectare între școală și cotidian;
un mijloc de autocunoaștere;
un prieten fidel al copilului.

Varianta tipărită este atractivă, are un design modern și aerisit, adaptat vârstei elevilor, un tipar de bună calitate.
Manualul digital permite elevului să învețe conform propriului ritm, urmând un parcurs personalizat, marcat de posibilitatea revenirilor succesive și de tratarea într-o ordine proprie a conținuturilor abordate. 

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.