Elis Pavaje a donat 90.000 euro Spitalului Municipal Sebeș. Unitatea spitalicească are acum o nouă fațadă

2 min read
Elis Pavaje a donat 90.000 euro Spitalului Municipal Sebeș. Unitatea spitalicească are acum o nouă fațadă

Elis Pavaje a donat 90.000 euro Spitalului Municipal Sebeș!
Anul trecut, în contextul pandemiei, compania Elis Pavaje a luat decizia de a aloca fonduri pentru a sprijini sectorul sănătății. Atunci, primarul Dorin Nistor a mulțumit companiilor care donează sume importante pentru Spitalul Municipal Sebeș: „Eforturile administrației locale pentru a îmbunătăți serviciile medicale oferite la Sebeș au găsit ecou favorabil și în rândul companiilor care au ales să investească o parte din profitul lor în beneficiul comunității. Le mulțumesc în mod public companiilor Star Assembly, Star Transmission, Elis Pavaje și Elit pentru acest parteneriat de încredere pe care ni l-au oferit și îmi doresc să facem cunoscute aceste finanțări pe care le fructificăm pentru a îmbunătăți confortul pacienților și serviciile de sănătate oferite de Spitalul Municipal Sebeș”.
Aceasta nu este prima acțiune caritabilă a companiei, Elis Pavaje având deja o tradiție în a sprijini comunitatea prin acțiuni concrete. Emil Goța, directorul general Elis Pavaje a vorbit despre implicarea companiei în proiecte sociale: 
„Nu am uitat nici o clipă comunitatea în care afacerea noastră a prins aripi și suntem alături de oameni prin investiții menite să le schimbe în bine viața. Donația pe care am făcut-o pentru Spitalul Municipal a fost un gest firesc pentru noi. Nu este nimic mai important decât sănătatea și avem un profund respect pentru toți cei care muncesc în fiecare zi ca să salveze vieți.” 

Emil Goța, directorul general Elis Pavaje | Foto: PR
Clădirea spitalului are 112 ani și o lungă istorie în tratarea bolnavilor din regiune. Construcția spitalului a început în anul 1910 sub conducerea arhitectului Ludwig Gabany. Restaurarea fațadei era o urgență, ea nefiind reparată niciodată în totalitate. În lucrările de renovare s-a respectat arhitectura istorică și s-au folosit materiale de ultimă generație pentru a conserva cât mai bine structura originală.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.