Elis Pavaje donează materiale în valoare de 60.000 euro și continuă procesul de reabilitare a școlilor din România

2 min read
Elis Pavaje donează materiale în valoare de 60.000 euro și continuă procesul de reabilitare a școlilor din România

Pentru cei mici, școala constituie locul în care își petrec cea mai mare parte a timpului, iar condițiile oferite de mediul de învățământ nu se ridică mereu la cele mai înalte standarde, pentru a dezvolta creativitatea copiilor și a le oferi acel sentiment de siguranță și dorință de dezvoltare. Astfel, Elis Pavaje dorește să schimbe acest lucru, și, alături de Asociația BookLand, continuă proiectul de reabilitare a curților pentru 21 de școli din mediul rural.
„Ce poate fi mai important pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor noștri dacă nu accesul la o educație de calitate? Peste 80% dintre școlile românești nu au beneficiat de lucrări esențiale de reabilitare, așa că și în acest an, sprijinim initiativa Asociației BookLand, continuând proiectul „Pășește cu încredere în școală” ce a avut rezultate foarte bune anul trecut, când am amenajat 11 școli. Copiii au avut parte de cea mai frumoasă surpriză și s-au putut bucura de curțile nou amenajate. Anul acesta vom suplimenta contribuția si vom reabilita spațiile exterioare a 21 de noi școli din mediul rural. Creșterea implicării este un pas firesc, iar în parteneriat cu BookLand vom aduce și anul acesta bucurie pentru mii de copii.” – a declarat Emil Goța, Director General Elis Pavaje.

Suma de 60.000 euro reprezintă contravaloarea a 4000 mp și 2500 metri liniari de pavele și borduri și va fi livrată către 21 de școli primare și gimnaziale rurale. Produsele Elis Pavaje vor schimba complet zonele de acces în școli, spațiile de joacă și relaxare destinate elevilor și profesorilor. Cu aceste îmbunătățiri, mersul la școală va fi, de acum, o plăcere.
Echipa BookLand, initiatoarea proiectului de reamenajare a scolilor din mediul rural, și-a propus să crească an de an numărul de școli renovate, iar Elis Pavaje susține cu bucurie această inițiativă.
Elis Pavaje a fost înființată în 1991,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.