Euro 2020 | UEFA va retrage sticlele de alcool din fața jucătorilor, dacă aceștia obiectează pe motive religioase

2 min read
Euro 2020 | UEFA va retrage sticlele de alcool din fața jucătorilor, dacă aceștia obiectează pe motive religioase

UEFA a decis să întrebe echipele naționale participante la Euro 2020 dacă au obiecții de natură religioasă la plasarea unei sticle de bere Heineken în fața fotbaliștilor lor, relevă The Telegraph în exclusivitate.
Forul european dorește să evite scenele de la finalul meciului Franța – Germania, atunci când jucătorul Paul Pogba a eliminat o sticlă de bere Heineken din fața sa, la conferința de presă.
Paul Pogba a făcut acest gest deoarece este musulman practicant, iar în religia sa, consumul de alcool este strict interzis, iar Coranul postulează că alcoolul are potențialul de a duce spre păcat mai mare decât beneficiile sale.
Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media
Săptămâna trecută, UEFA a avertizat că va începe să amendeze echipele naționale dacă jucătorii vor continua să mute băuturile puse la dispoziție de sponsori în timpul conferințelor de presă, după ce Cristiano Ronaldo a dat la o parte două sticle de Coca-Cola.
Totuși, UEFA a precizat că este o deosebire între cei care obiectează alăturarea de o băutură religioasă pe motive religioase și gestul făcut de Ronaldo.
Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.