Eveniment Ecologizare în Parteneriat cu școală din Austria

3 min read
Eveniment Ecologizare în Parteneriat cu școală din Austria

Noi, GWP-Romania(Asociația Parteneriatul Global al Apei din România), am primit o invitație de la Asociația Mai Mult Verde pentru a promova un proiect european care vizează organizarea de ecologizări pe malurile râurilor, cu implicarea școlilor. Se caută școli partenere care să se alăture mișcării de curățenie a școlilor europene. Această activitate ar putea fi inclusă în Săptămâna Verde. Nume proiect: Curățăm Malurile RâurilorOrganizatori: Alăturați-vă și ajutați-ne la salvarea apelor!

Suntem Bergheidengasse (https://www.bergheidengasse.at), o școală profesională secundară pentru turism și economie, cu un accent puternic pe durabilitate și provocările actuale.
Pentru diplomCondiţii de participare: Anunțați-ne dacă doriți să participați. Apoi vă putem sprijini cu următorii pași.
În lunile martie și aprilie identificați spațiile râurilor dvs. care trebuies curățate (https://www.trashout.ngo)

În aprilie, înregistrați-vă pe sitePerioadă înscriere: 11.04.2023 – 26.04.2023Perioadă desfăşurare: 01.05.2023 – 23.06.2023Alăturați-vă și ajutați-ne la salvarea apelor!
Suntem Bergheidengasse (https://www.bergheidengasse.at), o școală profesională secundară pentru turism și economie, cu un accent puternic pe durabilitate și provocările actuale. Împreună cu mai multe ONG-uri printre care:
Forum-VIA (https://forum-via.org/),familia Höpner & König (https://hoepner-hoepner.de, https://www.youtube.com/@VentureTwins),Curățarea Dunării (https://www.donaucleanup.org/de) șiGreen Heroes Austria (https://greenheroes.at),dorim să motivăm școlile, inclusiv școala dvs., să curețe malurile râurilor în multe țări din Europa.
Pe 8 martie am făcut prima noastră Clean Up with Green Heroes Austria de-a lungul malului Dunării la Viena, pe 24 martie am făcut-o a doua lângă școala noastră.

View this post on Instagram

A post shared by HLTW13 Bergheidengasse (@21st.century.skills)


Ein           Bild, das Karte enthält.            Automatisch generierte Beschreibung Inițiat de Forum Via (Vizonarii în acțiune), tânăra familie Höpner & König călătorește prin Europa (12 țări) cu barca lor renovată durabil, de la Berlin la Marea Neagră și apoi înapoi la Berlin peste Marea Mediterană și prin Franța.

În această călătorie, ei vor vizita multe proiecte durabile sau educaționale. Vor preleva mostre de apă din Dunăre, pe care le vom analiza în școala noastră și, în plus, vor documenta poluarea de-a lungul călătoriei.
 Prin acest proiect dorim să motivăm școlile din multe țări europene să curețe malurile râurilor poluate (Dunărea, Tisa, Drina și multe altele). Scopul este de a crea conștientizarea faptului că gunoiul nu trebuie aruncat cu neglijență sau, și mai bine, că trebuie evitat în primul rând.
Cum te poți alătura?
Anunțați-ne dacă doriți să participați. Apoi vă putem sprijini cu următorii pași.În lunile martie și aprilie identificați spațiile râurilor dvs. care trebuie curățate (https://www.trashout.ngo)
În aprilie, înregistrați-vă pe site-ul https://www.donaucleanup.org/de. Joachim Umbach și echipa sa vă vor furniza cleme, mănuși, material de care aveți nevoie pentru curățarea locală. De asemenea, coordonați-vă cu organizația locală de gestionare a deșeurilor.
Alegeți o zi care vi se potrivește cel mai bine în lunile mai sau iunie și faceți-vă propria curățare locală și trimite-ne poze și informații despre curățarea locală.În iunie plănuim să ne întâlnim cu membri ai Parlamentului European și să prezentăm proiectul.
Contact: werner.holzheu@bergheidengasse.at
Sperăm că școala ta va participa!

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.