FARĂ ALEGERI ANTICIPATE VOM TRĂI DIN CE ÎN CE MAI RĂU – CRITICII.RO

2 min read
FARĂ ALEGERI ANTICIPATE VOM TRĂI DIN CE ÎN CE MAI RĂU – CRITICII.RO

Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că ne aflăm într-o criză foarte gravă. Pe lângă criza energetică creată de PNL și PSD, a venit vremea plații și pentru banii tipăriți în timpul pandemiei. Inflația este instrumentul de plată. În logica mecanismelor economice era previzibil că aici se va ajunge. Dar „specialiștii” acestor partide nu au prevăzut nimic. Așa s-a ajuns ca în România inflația să fie cel puțin dublă față de media Uniunii Europene. Am cumpărat zilele trecute un litru de lapte la prețul de, atenție!, 9,5 ron. Același produs, în urmă cu două luni, costa 6,5 lei. Iar exemplele pot continua.

Nu războiul din Ucraina reprezintă cauza situației în care ne aflăm. Desigur, acest conflict agravează, dar motivul principal îl reprezintă guvernanții. Cei care au preferat să îmbogățească „oamenii de casă” și să îi lase pe români în pragul disperării.

Care este soluția atunci când există o criză economică și un blocaj politic? Alegerile anticipate. Nu este ceva atât de neobișnuit. Doar în ultima lună două state europene au avut alegeri anticipate: Italia și Bulgaria.

Aparatul profesionist de propagandă a PSD și PNL nu mai reușește să manipuleze. Românii o duc rău iar ei ne spun să fim mulțumiți deoarece putea fi și mai rău.

Poporul este singurul care poate hotărî ce drum trebuie să urmeze România. Este clar că așa nu se mai poate! Până când nu vom avea alegeri anticipate ,o vom duce din rău, în mai rău!

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.