Fără cărare laterală, blugi skinny și emoji „râd cu lacrimi”. Trei semne că ești bătrân, conform generației Z

2 min read
Fără cărare laterală, blugi skinny și emoji „râd cu lacrimi”. Trei semne că ești bătrân, conform generației Z

De câteva săptămâni pe TikTok se dau adevărate „lupte” între mileniali și generația Z, cei din urmă considerând multe dintre semnele cheie ale culturii milenare demodate!

Blugii skinny nu mai sunt la modă
După ani de zile de supremație, blugii skinny se pare că nu mai sunt la modă, în viziunea Generației Z. În locul lor, în garderobă, ar trebui să își facă loc jeanșii cât mai largi, care să ofere impresia unui look ceva mai relaxat. Din ianuarie 2021 au fost peste 274.000 de video-uri pe TikTok cu hashtag-ul #noskinnyjeans, în care adolescenții din ziua de azi încearcă să explice de ce blugii skinny trebuie să dispară din peisajul modei.
Verdictul generației Z pentru blugii mulați, de care tot ezităm să ne despindem? „Puneți-i pe foc!” sau ”Tăiați-i și faceți altceva din ei”.

Fără cărare laterală, milenialilor!
De ani de zile hairstyliștii ne spun că o cărare laterală avantajează perfect o față rotundă sau una pătrată. Ei bine, se pare că Generația Z este de altă părere. Pentru ei nu pare să fie ceva mai demodat decât cărarea pe o parte și spun că nu cred că există vreo persoană care să arate mai bine cu cărarea laterală decât cu o cărare pe mijloc.

Sincer, dacă stăm bine să ne gândim, cărarea pe mijloc nu pare o idee atât de rea, mai ales dacă ne amintim de coafura iconică a actriței Farrah Fawcett.
Foloseșți emoji-ul „râd cu lacrimi”? Ești puțin cam bătrân!
Ultimul, dar nu cel din urmă element considerat învechit potrivit generației Z este emoji-ul „râd cu lacrimi”. Știi tu, acela pe care îl folosim în loc de „=))” și „:))”, două emoticoane și mai învechite în viziunea adolescenților de azi. Cineva de pe vremea Yahoo! Messenger pe aici?

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.