Femeile au dreptul să decidă singure dacă să se vaccineze sau nu

1 min read

Un protest amplu a avut loc astăzi în București. Conform autorităților peste 10.000 de români s-au adunat în fața palatului Parlamentului. Organizatorii evenimentului spun că au fost aproape 20.000 de persoane.

Participanții au cerut ca să aibă dreptul să decidă singuri dacă vor să se vaccineze și nu statul să facă acest lucru în locul lor. De asemenea ei s-au pronunțat împotriva restricțiilor și au cerut ca domeniul HORECA și întreaga economie a țării să intre pe un făgaș normal de funcționare

„Fiecare român are dreptul să decidă singur dacă să se vaccineze sau nu. Eu spre exemplu m-am vaccinat dar sunt împotriva vaccinării obligatorii. Nu putem să impunem românilor ce să facă cu propriul corp.

Am auzit că va trebuie să facem acest lucru în fiecare an, de două ori pe an, toată viața. Cu așa ceva nu sunt de acord. Sunt asistentă medicală și știu că aceste substanțe vor produce efecte în timp, că nu putem suprasolicita organismul să producă anticorpi fără a existe și consecințe” a declarat Monica Matei, unul dintre participanții la manifestația din București.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.