Kelemen Hunor: 4 ani vrem la guvernare, altfel o să fie dezastruos pentru România

1 min read
Kelemen Hunor: 4 ani vrem la guvernare, altfel o să fie dezastruos pentru România

Vicepremierul Kelemen Hunor, care este şi preşedintele UDMR, a declarat că, dacă coaliţia de guvernare nu va sta patru ani în fruntea ţării, atunci ”va fi dezastruos mai ales pentru România”. Kelemen Hunor a adăugat că nu se pune problema votării unei eventuale moţiuni de cenzură.

”Eu zic că patru ani, dacă suntem responsabili şi dacă vrem să facem un lucru bun, atunci 4 ani trebuie să stăm la guvernare, altfel va fi dezastruos mai ales pentru România”, a declarat Kelemen Hunor la Prima TV.

Liderul UDMR a adăugat că este stabilă, atât coaliţia de guvernare, cât şi Guvernul însuşi.

”Avem o coaliţie stabilă, un guvern stabil, cu un proiect politic votat în Parlament. Dacă facem treabă sincer, coerent, corect şi explicăm deciziile grele, nu are cum să nu fie ok pentru toţi”, a mai precizat vicepremierul.

Întrebat dacă în acest mandat se va pune problema unei moţiuni de cenzură, ce se va întâmpla, Kelemen Hunor a declarat că planurile sunt pe patru ani.

”Cât suntem în coaliţie nu se pune problema să votăm o moţiune de cenzură. Noi ne-am pregătit, am făcut planurile pentru patru ani de zile”, a declarat liderul UDMR.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.