FOTO/VIDEO | Rescrierea realității: cum arată „sute de oameni” în viziunea unei părți a mass-mediei din România

1 min read
FOTO/VIDEO | Rescrierea realității: cum arată „sute de oameni” în viziunea unei părți a mass-mediei din România

De la ora 15:00, în București a avut loc un protest împotriva vaccinării obligatorii, la care, au luat parte, oricum s-ar număra, câteva mii de persoane.
O parte a mass-mediei din România a scris, însă, că la eveniment s-ar fi aflat „câteva sute de persoane”: este vorba despre Agerpres, Ziare.com sau News.ro.
Pentru a vedea cum arată „câteva sute de persoane”,  iată o filmare care prinde pe un spectru de 90 de grade în Piața Izvor din București.

Spre comparație, iată cum arată un alt protest, al celor din HoReCa, pe 7 octombrie 2020, la care Digi24 a menționat că sunt tot „câteva sute de persoane”.
Sursa foto: Octav Ganea/Inquam

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.