Valentin Cioromelea (AUR): Telenovela românească a comasaților PSD-PNL continuă!

2 min read

Telenovela românească a comasaților PSD-PNL continuă! – constatarea îi aparține senatorului AUR Valentin Cioromelea și se referă la încercările acestor două partide a de îndepărta atenția publică de la adevăratele probleme cu care se confruntă România, la subiecte irelevante. „Urmează un alt show grotesc, lipsit de orice substanță morală, în care televiziunile plătite ne intoxică timp de două săptămâni cu Breaking News-uri la fiecare jumătate de oră”, a spus senatorul.

Valentin Cioromelea susține că, de această dată, scopul PSD și PNL este acela de a distrage atenția cetățenilor, cât timp liderii partidelor se ceartă pentru stabilirea datei alegerilor prezidențiale și dacă vor avea un candidat comun sau vor merge separat. Parlamentarul s-a referit inclusiv la un subiect care a ținut prima pagină a presei – faptul că România trimite unul dintre sistemele funcționale PATRIOT Ucrainei.

„Nu v-ați săturat de acest circ ieftin. de această mimare a democrației de către indivizi care se consideră decidenți politici, dar care, de fapt, sunt doar niște golani ce își împart zonele de influenţă din cartier? Acest cartier fiind România. Nu v-ați săturat să fiți manipulați cum vor ei, nu v-ați săturat ca televiziunile plătite din banii voștri să fie controlate de ei, în loc să fie echidistante şi să prezinte adevărul?

Nu e posibil ca o ţară să stea în loc, să fie blocată, să fic indirect obligată să urmărească această telenovelă!”, a declarat senatorul.

Valentin Cioromelea lansează un apel către români: la următoarele alegeri, să le dăm o palmă usturătoare acestor partide care conduc România de 34 de ani și care și-au bătut joc de noi.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.