Dorel Acatrinei (AUR), apel pentru construirea centurii orașului Gura Humorului

1 min read

Dorel Acatrinei, deputat AUR de Suceava, lansează un apel către premierul Marcel Ciolacu pentru construirea centurii orașului Gura Humorului. Acatrinei a înaintat o interpelare către șeful Executivului, cerându-i să se implice personal pentru realizarea acestui proiect important. El a semnalat autorităților că orașul Gura Humorului are nevoie urgent de o centură ocolitoare deoarece traficul rutier este infernal.

De exemplu, în perioada 04-06 mai 2024, cozile la intrarea în orașul Gura Humorului se întindeau pe câțiva kilometri. La fel a fost și pe parcursul anului 2023, a punctat deputatul.

Dorel Acatrinei atrage atenția asupra faptului că de vină pentru această situație sunt politicienii. În acest context, deputatul îl acuză pe Gheorghe Flutur, „un politician căruia îî place să stea prea mult la televizor pentru a-și justifica ineficiența și absența din județ”, de indiferență.

„Suntem în situația în care putem afirma că orașul Gura Humorului este un oraș blocat de indolența politicienilor. Municipiul Rădăuți are centură. Acolo unde există oameni gospodari, se poate. Solicităm să vă implicați personal în construcția centurii orașului Gura Humorului, întrucât Gheorghe Flutur vrea să facă bani pentru partid și din această lucrare”, transmite Acatrinei prin intermediul interpelării. De asemenea, deputatul mai solicită și trimiterea corpului de control al Primului Ministru pentru a verifica situația costurilor programate pentru această lucrare.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.