Nemțenii găsesc ajutorul de care au nevoie la cabinetului deputatei AUR Dumitrina Mitrea

2 min read

Nemțenii găsesc ajutorul de care au nevoie la cabinetului deputatei AUR Dumitrina Mitrea din Piatra Neamț. Aici îi așteaptă zilnic deputata pe cei care au probleme cărora nu le-au găsit încă rezolvare – chiar și în vacanța legislativă.

„Eu nu sunt în vacanță! Sunt în sprijinul cetățeanului așa cum am promis!”, a declarat deputata, care îi ascultă zilnic pe cetățeni și sesizează situațiile mai departe spre a fi rezolvate.

Așa s-a întâmplat și luni, 1 iulie, când Dumitrina Mitrea a sesizat președintelui interimar al Consiliului Județean Neamț, Ion Asaftei, o problemă ce vizează compania judeţeană APA SERV și care i-a fost adusă la cunoștință de către un cetățean. Deputata a făcut verificările necesare la fața locului, împreună cu specialiaști în domeniul construcţiilor, și a solicitat autorităților să ia măsurile necesare.

„Am primit la sediul cabinetului parlamentar din Piatra Neamt, o sesizare din partea unui proprietar care face referire la inundarea subsolului Blocului E12 , str. Emil Costinescu, nr.4, din cauza apelor provenite de la ploi, care se scurg de pe sarpanta centralei dezafectate CT10 din apropierea blocului, centrală aflată în gestiunea companiei judeţene APA SERV.

Proprietarul mi-a pus la dispoziţie toate sesizările făcute începând cu anul 2021, către instituţiile responsabile de această situaţie, iar după 3 ani se constată că starea creată nu s-a remediat ci din contra, s-a acutizat”, a precizat deputata în sesizarea transmisă.

Aceasta a precizat că, în urma verificărilor făcute pe teren, a observat că au apărut infiltrații în structura blocului cauzate de faptul că subsolul blocului a fost inundat la fiecare ploaie. În acest context, APA SERV ar trebui să repare acoperișul și să înlocuiască jgheabul, cu redirecţionarea scurgerii apei în afara zonei blocului.

Prin intermediul sesizării adresate CJ Neamț, deputata AUR Dumitrina Mitrea a solicitat autorităților locale să transmită:

1. Care sunt măsurile ce le veţi lua ca urmare a celor semnalate?

2. Care este termenul de rezolvare a situației semnalate?

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.