Fermier amendat cu 2.000 de lei pentru că a trecut cu tractorul pe un drum proaspăt asfaltat

2 min read
Fermier amendat cu 2.000 de lei pentru că a trecut cu tractorul pe un drum proaspăt asfaltat

Roxana Dobre
– 2 iulie 2021 22:37

Fermier amendat după ce a intrat în toiul nopții, cu tractorul pe un drum proaspăt asfaltat, ignorând restricția de circulație pe respectiva porțiune. Agricultorul a primit o sancțiune de 2.000 de lei.Fermierul care a trecut cu tractorul pe un drum proaspăt asfaltat este din județul Sibiu și a ignorat restricțiile de circulație. Practic, nimeni nu avea voie să circule pe strada respectivă, însă bărbatul din localitatea Avrig a încălcat regulile. Acum agricultorul are de plătit o amendă de 2.000 de lei.Un bărbat de pe Strada Râului, din orașul Avrig, a fost amendat de polițiștii locali cu 2000 de lei, pentru că a încălcat restricțiile de circulație, impuse pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare de pe Strada Samuel Brukenthal, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Orașului Avrig.
”O. N., în vârstă de 50 de ani, circula aseară (30 iunie) în jurul orelor 20:30, cu un tractor, dinspre Strada Joagărului spre Sticla și, deși intersecția era blocată cu utilaje până la finalizarea lucrărilor de asfaltare, a ignorat restricțiile și a traversat peste asfaltul proaspăt turnat”, au anunțat autoritățile locale.

„Fapta constituie contravenție, conform articolului 21, din HCL 64/2019, privind interzicerea accesului autovehiculelor în zonele restricționate temporar pentru realizarea unor lucrări și se pedepsește cu amendă contravențională, cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei”, a declarat inspectorul Constantin Petre, șeful Serviciului de Poliție Locală Avrig.

Sursa foto: Primăria Avrig
Șeful Poliției Locale din Avrig, Constantin Petre, spune că fapta constituie contravenție, conform articolului 21 din HCL 64/2019, privind interzicerea accesului autovehiculelor în zonele restricționate temporar pentru realizarea unor lucrări și se pedepsește cu amendă contravențională, cuprinsă între 1000 și 2000 de lei.

 » sursa: www.agrointel.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.