Rodica Boancă: AUR, singurul partid care apără românii prăduiți de bănci

1 min read
Rodica Boancă: AUR, singurul partid care apără românii prăduiți de bănci

Distribuie acest articol!
Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid care apără românii prăduiți de bănci. Parlamentarii AUR au votat pentru protejarea consumatorilor de credite bancare!
„Ne dorim o politică bancară corectă care să apere clienții în fața hegemoniei bancare! Nu la fel fac celelalte partide, hrănite de corporațiile bancare, lucrând pentru interesele lor!”, a precizat senatoarea AUR, Rodica Boancă.
Ea a explicat că, în timp ce băncile se bucure de o libertatea mare în a-și impune dobânzile, consumatorul român este lipsit de apărare și cade de cele mai multe ori pradă acestui sistem.
„Sunt mulți tineri care și-au pierdut afacerile sau casele deoarece dobânzile au crescut în funcție de crizele provocate de sistemul politic. O astfel de inițiativă ar fi venit să reglementeze și să le aducă un pic de dreptate în acest sens. AUR va vota împotriva raportului de respingere pentru că este nevoie să ne gândim și la cei care și-au pierdut toată agoniseala, au rămas fără nimic și asta pentru că legislația românească bancară permite băncilor să aibă o libertate extrem de mare în ceea ce privește impunerea dobânzilor, valorificare și ponderea acestora, în timp ce consumatorul devin victima acestui sistem”, a mai spus Rodica Boancă.

Distribuie acest articol!

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.