Fetița miracol, cu un nume predestinat, în vârstă de 10 ani, care și-a ajutat mămica să nască, acasă

2 min read
Fetița miracol, cu un nume predestinat, în vârstă de 10 ani, care și-a ajutat mămica să nască, acasă

Îndrumată la telefon de un dispecer de la Urgențe, fetița de 10 ani a adus-o pe lume pe sora ei mai mică!
Pe 22 octombrie, Viola Fair, în vârstă de 30 de ani, a intrat în travaliu acasă, în Jennings, Missouri. Era deja prea târziu pentru a merge la spital, iar durerile crunte care o sleiau de puteri nu au lăsat-o să sune la Urgențe. Norocul ei a fost că fix în acel moment se afla acasă Miracle (trad.: Miracol), fiica ei de doar 10 ani, care a sunat la 911 (n.red.: numărul de urgență în SUA) și, sub indrumarea unui dispecer, a ajutat-o pe mama ei sa nască.

Foto: Facebook

„Bună, cred că mama mea este în travaliu”, i-a spus Miracle dispecerului Scott Stranghoener, într-un apel înregistrat la 911 care a durat aproape 11 minute. Cu ambulanța pe drum, Miracle a început să repete instrucțiunile lui Stranghoener pentru mama ei: „Nu te așeza pe toaletă” și „Mamă, au spus să te întinzi pe spate în centrul patului sau pe podea”.
„Plânge!”, i-a spus Miracle lui Stranghoener. Când mama fetei avea probleme în a se întinde așa cum i s-a spus, Stranghoener i-a spus lui Miracle să ia prosoape sau pături și să le pună sub corpul ei. De asemenea, fata a deblocat ușa din față pentru ca echipele de intervenție să poată intra în casă și și-a consolat mama, ale cărei țipete de durere se pot auzi clar pe înregistrare.
„E în regulă, mamă, e în regulă!”, a strigat Miracle către mama ei. Apoi către dispecer: „Cred că i s-a rupt apa…Vine! Vine!”, a strigat Miracle, îndemnând-o pe mama ei să se întindă și adăugând: „E aici! … Îi văd capul”. Când dispecerul i-a spus lui Miracle că trebuie să o ajute pe mama ei să nască,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.