PSD-PNL-UDMR, HIENE CU LACRIMI DE CROCODIL – CRITICII.RO

3 min read
PSD-PNL-UDMR, HIENE CU LACRIMI DE CROCODIL – CRITICII.RO

Daca deschideți DEX-ul și căutați cuvântul „mitoman”, veți găsi poze cu PSD, PNL și UDMR. Vă aduceți aminte ce au promis atunci când au preluat mandatul? Bine, au promis multe, dar acum mă refer strict la faptul că au susținut cu toată tăria că nu vor crește taxele și impozitele, mai ales în situația de criză în care ne aflăm. Câtă emoție am simțit în vorbele lor. Mai aveau puțin și plângeau cu lacrimi de crocodil. Sunt o noua specie: hiene cu lacrimi de crocodil.

Apoi, după toate acele promisiuni, au votat la unison împotriva noastră, a românilor, inclusiv a celor care i-au votat și au crezut în ei.

Ultima realizare, cu ghilimele de rigoare, s-a petrecut săptămâna aceasta în plenul Camerei Deputaților. Coaliția de guvernare PSD-PNL-UDMR a votat pentru împovărarea românilor, pentru creșterea taxelor și impozitelor, pentru impozitarea contractelor de muncă part-time. Știm din statistici că majoritatea angajaților care lucrează cu normă de muncă redusă, pe un contract part-time, sunt femeile. Ele sunt cele care trebuie să ajungă să ia copiii de la școală sau grădiniță și să le acorde sprijin și tot ce au nevoie în familie. Așadar, încă o măsură împotriva familiilor, a femeilor.

De asemenea, se dublează impozitarea persoanelor fizice autorizate. V-am dat doar ultimele exemple. Taxele și impozitele mărite sunt cu zecile. De aemenea, avem și multe taxe noi.

Haideți să vedem ce declarau escrocii din guvern. Începem , desigur , cu „El grande Comandante”, Nicolae Ciucă. În data de 7 aprilile, la o întrevedere cu reprezentanții confederației patronale Concordia, declara: „Nu creștem taxele, avem o stare economică de echilibru și un curs stabil euro-leu”. Păi, bine domnule Ciuciucă, sunteți sigur că vorbiți despre România? Peste tot, lapte și miere. Chiar și astăzi de dimineața, când am ieșit din bloc, am călcat în lapte și miere. Este peste tot.

Stați să îl vedeți pe ministrul de finanjte. Domnul Câciu. Sau Câ-Ciu. „Exclus să creştem taxe şi impozite în acest an. Suntem într-o situaţie complicată (…) Nu e doar la noi, e în toată Europa, trebuie să fim uniţi şi solidari, dacă ne întrebăm ce facem peste 10 ani, e prematur. Trebuie să ne ajutăm împreună să trecem cu mai multă înţelegere peste acest moment. Guvernul nu va lăsa pe nimeni în urmă”. O fi băiat bun, dar stitit vorba aia: dacă te bagi în troacă, te mănâncă porcii.

Nu îl putem omite pe dl Ciolanu, pardon, Ciolacu. Ascultați și vă cruciți: „Există și o redimensionare și o reașezare a impozitelor astfel încât să fie o colectare mai bună, dar asta nu înseamnă că mărim taxele”. Realizez că nu am știut faptul că „reașezare” înseamnă mărire.

Omul cât trăiește, învață!

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.