Fiica cea mică a lui Mihai Morar a fost operată de urgență. Prin ce clipe de coșmar a trecut vedeta

2 min read
Fiica cea mică a lui Mihai Morar a fost operată de urgență. Prin ce clipe de coșmar a trecut vedeta

Fiica cea mică a lui Mihai Morar, operată de urgență. Ce a pățit micuța Roua
Roua, fiica de doar 3 anișori a lui Mihai Morar, a fost operată de urgență la finalul anului 2022, din cauza unei pneumonii agresive. Pneumonia este o infecție care apare la nivelul plămânilor și a țesutului din jurul acestora și poate duce la complicații dacă nu este tratată la timp. Poate apărea o acumulare de lichid din cauza căreia oxigenul nu mai poate ajunge la sânge.

Acest lucru s-a întâmplat și în cazul fiicei lui Mihai Morar. Medicii au operat-o de urgență că să îi dreneze lichidul care se acumulase în plămâni:
„Cu 4 zile mai devreme, vorbeam dacă să meargă sau să nu meargă la prima ei serbare de la grădiniță, iar acum diagnosticul era de pneumonie cu acumulare mare de lichid. Roua și mama ei sunt urcate în ambulanță, traversează tot orașul și ajung la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie. Mi se părea că e prea mult pentru un copil, într-o singură zi.
Roua nu văzuse vreun salon de spital sau vreo cameră de gardă până la vârsta ei. Ambulanțele erau doar niște jucării din camera ei, în niciun caz o realitate, numai că realitatea era mai dură de atât. La Marie Curie am aflat ce o așteaptă pe Roua. Pneumonia era atât de agresivă încât medicii au hotărât să o opereze pentru a-i drena lichidul din plămâni”, a dezvăluit Mihai Morar.
„Una dintre temerile noastre a fost că experiența spitalului, la trei ani, va lăsa niște urme grele pentru tot restul vieții și nu cred nici acum că subconștientul nu va reține tot acest momentul dificil. Imediat după ce s-a internat, Roua le spunea tuturor din familie, surorilor, bunicilor: „Știți ce o să mă fac eu când o să cresc mare?

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.