Fostul fotbalist Ionel Ganea s-a retras la țară și crește animale. ”Nu vreau să mă extind, că mă cert cu Gigi”

2 min read
Fostul fotbalist Ionel Ganea s-a retras la țară și crește animale. ”Nu vreau să mă extind, că mă cert cu Gigi”

Roxana Dobre
– 10 aprilie 2023 07:34

Ionel Ganea s-a apucat de creșterea animalelor

Ionel Ganea, unul dintre cei mai mari atacanți pe care i-a avut țara noastră a decis să se rupă de fotbal și s-a retras la țară, în creierii munților. Fostul golgheter s-a apucat de agricultură și crește găini de rasă, oi și capre.
Gura Văii, comuna Recea, 16 kilometri de Făgăraș, județul Brașov. Într-un sat în miezul țării, la poalele munților, Ionel Ganea (49 ani) a lăsat fotbalul pentru agricultură. Cu pași mici fostul fotbalist a investit în oi, berbeci și capre. Pe lângă acesta în mini ferma lui Ionel Ganea cresc și găină de rasă.”Am mioare, berbecuți și ieduți. Nu vreau să mă extind, că-l supăr pe Gigi Becali. Totul pentru consumul propriu. Am liniște, intimitate, peisajul e frumos, totul e natural ”, a povestit Ionel Ganea pentru Pro Sport.Citiți și: Anamaria Prodan a investit 7 milioane de euro într-o fermă de 600 de bovine Ionel Ganea s-a apucat de creșterea animalelor (foto: captură ProSport)
Găină de rasă în mini ferma lui Ionel Ganea
Fostul golgheter are și găini de rasă. Araucana și Australorp, care fac ouă verzi, „ca de rață” și „fără colesterol”. ”Mai am și eu o găină, două acolo, de ouă. Mai luăm de la unu, de la altul, mai facem schimb, mai dăm un ou, primim o găină”, și-a prezentat Ionel Ganea mica fermă.Găinile din mini ferma lui Ionel Ganea
Acesta crește și oi, capre dar și berbeci. A mers pe rasa Țurcană dar spune că creșterea animalelor nu va deveni o afacere pentru el și firmă răzând că nu vrea să îl supere pe cunoscutul om de fotbal Gigi Becali, care este un împătimit al creșterii oilor.”Am patru mioare, trei fătate și două căprițe, doi berbecuți sunt de la ele, două ieduțe și un țap. Rasa Țurcană. Nu vreau să mă extind, că mă cert cu Gigi (n.r. Gigi Becali) și o să le ia, intru în necaz cu el”, a afirmat fostul fotbalist.

Citiți și: Cele mai productive rase de găini ouătoare 

 » sursa: www.agrointel.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.