FOTO | În AFI Cotroceni a început segregarea pe bază de certificat înainte de termen. Cum sunt separați oamenii

2 min read
FOTO | În AFI Cotroceni a început segregarea pe bază de certificat înainte de termen. Cum sunt separați oamenii

Bucureștiul a intrat în scenariul roșu, iar asta înseamnă că, de sâmbătă 25 septembrie, de la ora 00:00, certificatul verde va deveni obligatoriu pentru accesul în localuri, săli de spectacole, evenimente private, săli de sport sau restaurantele din mall-uri.
Măsurile vor intra în vigoare în urma deciziei luate vineri de către Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență (CMSU), la capătul unei ședințe care a durat mai bine de 6 ore. Vineri, rata de infectare în București a ajuns la 3,77 la mie.
Cu toate că măsura trebuie să intre în vigoare abia peste câteva ore, responsabilii de la mall-ul AFI Cotroceni au dat dovadă de exces de zel, instaurând spațiile speciale pentru vaccinați încă din cursul zilei de azi, în timp ce ședința CMSU era încă în desfășurare.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Eseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
În imaginile primite la redacție se poate vedea cu restaurantele sunt înconjurate cu bandă, iar oamenii de ordine verifică să vadă dacă doritorii posedă certificatul verde.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.