Fotografiile emotionante ale unei mamici, infatisand copiii ei alaturi de animalele pe care le iubesc

2 min read
Fotografiile emotionante ale unei mamici, infatisand copiii ei alaturi de animalele pe care le iubesc

„Atunci cand creez compozitii foto ma bazez in special pe intuitie si inspiratie. Prin fotografie incerc sa exprim anumite stari si emotii pe care le am, chiar daca nu stiu mereu care sunt acestea.”, a declarat artista pentru site-ul american Bored Panda. Asezarile rurale, fenomenele naturale si schimbarea anotimpurilor sunt elemente de compozitie nelipsite din fotografiile Elenei.
„Atunci cand fotografiez, imi place sa ma folosesc de lumina naturala, atat in interior, cat si in exterior. Imi plac toate fenomenele ce imi ofera luminozitatea potrivita, de la ceata la fum sau chiar ploaie- orice confera emotie vizuala fotografiilor mele.”, a spus fotografa. Shumilova si-a descoperit inclinatiile artistice in 2012, atunci cand si-a achizitionat primul aparat foto. Ca orice mama care nu doreste sa rateze momentele importante din viata copiilor ei, artista a spus ca realizeaza fotografiile ziua si ca le editeaza noaptea. „Am facut fotografii in fiecare zi, pentru ca mai apoi noaptea sa le editez. Pana cand a venit toamna, am simtit ca mi-am descoperit stilul.”
„Atunci cand am terminat liceul, am intrat la Institutul de Arhitectura din Moscova, unde am exersat foarte mult cu sketching-ul si cu pictura. Presupun ca sketching-ul si pictura m-au ajutat sa-mi definesc stilul fotografic.”

„Sunt foarte bucuroasa ca pozele mele plac atator oameni. Asta ma bucura si ma inspira in acelasi timp sa creez si mai bine.”

Fotografiile pe care aceasta le-a realizat au facut inconjurul lumii, creand un adevarat fenomen pe internet. Pe contul personal de Facebook , Elena a depasit 11.000 de followeri, iar pagina de artist are peste 3000 de like-uri adunate doar in cateva zile de cand fotografiile au intrat in atentia internautilor.
Sursa: www.boredpanda.com

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.