George Badiu (AUR): Administrația PSD din comunele vrâncene, zero respect față de cetățeni. Primarul din comuna Reghiu nu a fost capabil să construiască un pod peste râul Milcov în 4 ani

2 min read

Deputatul George Badiu (AUR), candidat la Consiliul Județean Vrancea, a mers pe teren în satele din județul Vrancea pentru a evalua „proiectele” administrației pesediste din zonă. Concluzia deputatului este dură: în Vrancea nu există respect nici pentru cetățeni și nici pentru banul public. Vrâncenii sunt amăgiți o dată la patru ani cu câțiva lei în plus la pensie sau alocație. În 4 ani de zile, primarii nu reușesc să finalizeze nici măcar un singur proiect, oricât ar fi de necesar comunității.

Așa s-a întâmplat într-un sat din comuna Reghiu, unde locuitorii traversează râul Milcov pe o punte instabilă deoarece, în ciuda promisiunilor făcute în campanie, primarul nu a reușit să construiască nici măcar un pod. Astăzi, în locul podului sunt doar două gropi imense, unde ar fi trebuit să fie stâlpii de susținere. Deputatul George Badiu a precizat că, acum 4 ani când a discutat cu primarul în funcție, acesta a promis că va termina lucrarea odată cu venirea primăverii. Au trecut patru primăveri, dar podul nu s-a mai construit.

„Avem, iată, un alt caz de indolență din partea aleșilor din comunele din Vrancea. Probabil că așa s-au învățat să nu-i tragă nimeni la răspundere, dar credeți-mă că a venit timpul ca cineva să-i scuture bine pentru că nu se mai poate cu nesimțirea. Dacă tot sunteți plătiți să faceți ceva pentru comunitate, dacă tot v-au ales oamenii, aveți măcar bunul simț și faceți ceea ce ați promis. Nu mai furați, că s-a săturat lumea de hoțiile voastre, domnilor de la PSD și PNL”, a afirmat deputatul.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.