George Simion a prezentat soluții pentru criza fiscală actuală dar presa plătită cu 300 de milioane de lei nu le vede – CRITICII.RO

2 min read
George Simion a prezentat soluții pentru criza fiscală actuală dar presa plătită cu 300 de milioane de lei nu le vede – CRITICII.RO

George Simion a prezentat soluții pentru criza fiscală actuală dar presa plătită cu 300 de milioane de lei nu le vede.

Tot felul de televiziuni la care nimeni nu se mai uită, gen Realitatea TV, Digi 24, Antena 3, sau altele asemenea, evită să spună că AUR a prezentat soluții de fiecare dată.

Fiind plătite cu peste 300 de milioane de lei în ultimii 3 ani de către PSD și PNL, jurnaliștii care fac așa-zisa presă uită să amintească că AUR a spus permanent unde vor fi probleme și afirmațiile liderilor AUR au fost întotdeauna dovedite a fi corecte.

George Simion a prezentat o soluție la actuala criză fiscală, în care birocrația distruge afacerile românilor dar permite marilor corporații să facă evaziune fiscală dar care în acte este legală.

Micile firme se chinuie să adune facturi. Vin cei de la fisc și spun că facturile nu sunt bune, deci nu se vor deduce fiscal. Așa se face că în acte firmele românești sunt foarte bogate, însă în realitate firmele românești nu au deloc bani în conturi.

Pe de cealaltă parte marile lanțuri comerciale declară profituri de doar 0,5% sau chiar mai mici. Pe bune? Suntem așa de proști să credem că vin aceste firme în România, fac investiții de miliarde de euro, dar profitul lor aici este de 10 ori mai mică decât dobânda oferită de către statul român la titlurile de stat?

Atunci a venit președintele George Simion și a prezentat o soluție: scoatem impozitul pe profit, nu mai trebuie să fugim după facturi. Președintele AUR a propus să fie numai impozit pe cifra de afaceri, un impozit mic, mai mic de 3%. În acest fel România devine un fel de Dubai, adică un paradis fiscal.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.