George Simion (AUR): Medicii sunt înspăimântați de faptul că sunt obligați. Vaccinarea copiilor este o IDIOȚENIE care trebuie oprită

2 min read
George Simion (AUR): Medicii sunt înspăimântați de faptul că sunt obligați. Vaccinarea copiilor este o IDIOȚENIE care trebuie oprită

George Simion, copreședinte AUR, a declarat, miercuri, că intenţia guvernanților de a obliga cadrele medicale să se vaccineze încalcă Constituţia. Mai mult, copreședintele AUR se opune vaccinării copiilor, având în vedere că morbiditatea este zero în cadrul celor mici.
Deputatul a mărturisit că nu s-a vaccinat împotriva noului coronavirus, informează România TV.
„Nu are voie Guvernul, nu este constituțional. E împotriva tuturor drepturilor elementare ale omului şi cu siguranță ne vom opune, așa cum ne-am opus. Suntem singura forță politică care se împotrivește vaccinării obligatorii.
În momentul acesta, eu ca cetățean nevaccinat nu pun în pericol viața unui cetățean vaccinat. Asta nu spune domnul Macron şi ciracii lui din România, Dan Barna şi Dacian Cioloș. Am văzut că domnul Cioloș a cedat presiunilor şi s-a vaccinat”, a declarat George Simion (AUR), în direct la România TV.
Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.
De asemenea, copreședintele AUR a catalogat vaccinarea copiilor drept o „idioțenie”.
„AUR a fost primul partid care a denunțat această idioțenie de a vaccina copiii între 12 şi 16 ani. Statistic au o rată de morbiditate de 0. Nu e cazul. Au arătat cercetătorii canadieni şi americani.
Trebuie să oprească vaccinarea pentru copii, pentru că faci miocardită, pericardită. Există cazuri şi multe țări din Europa au oprit vaccinarea pentru adolescenți”, a mai precizat George Simion.
Mai mult, deputatul AUR a contestat decizia Ministerului Sănătății care obligă cadrele medicale să-şi plătească testele pentru depistarea COVID-19 în cazul în care aleg să nu se vaccineze.
„Ne scriu foarte multe cadre medicale. Sunt înspăimântați de faptul că sunt obligați. Le-a spus ministrul Sănătății că din septembrie își plătesc singuri testele. Nu e un șantaj, îţi pierzi locul de muncă,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.